Yüce Auto’nun bayi çalışanlarının gelişimine destek vermek üzere faaliyet gösteren kurumsal okulu Skoda Akademi, ödül organizasyonlarında da takdir görüyor. Yüce Auto’nun müşterileri beklentilerinin üzerinde hizmet verme düşüncesi ile devreye alınan projesi, "En İyi Satış Gelişim Programı" kategorisinde birinci oldu.

Proje kapsamında akademi eğitim programları 2016 yılında tasarlandı ve eğitimler 2017 yılında aktarılmaya başlandı. Resepsiyon Görevlisi, Satış Danışmanı ve Satış Müdürü için farklı seviyede eğitimler tanımlandı. Eğitim programı her üç seviye çalışanlar için “Bronz Seviye, Gümüş Seviye ve Altın Seviye” olmak üzere üç farklı seviyede tasarlandı.

Program tasarımı yapılırken, özellikle bilimsel temellere dayalı ölçüm yapılması temel yaklaşımlardan biri oldu. Bu bağlamda, güvenilirlik ve geçerlilikleri bilimsel olarak kanıtlanmış ölçüm araçları program sırasında kullanıldı. Tüm süreç boyunca katılımcıların belirlenen metriklerde gelişmeleri takip edilerek proje başarısı ölçümlendi.

Skoda Akademi, yeni modülleri ve eğitim yaklaşımları ile 2018-2019 yılında da faaliyetlerine devam edecek.