Grandland X ile öncü olarak parkura çıkan yarışma görevlileri, etapların yarışa uygunluğunu ve güvenlik önlemlerini kontrol etti. Yarışta öncü otomobili kullanan Bahadır Karameşe ve İksir Altıok ikilisi, diğer yarış otomobillerinden önce parkuru geçerek sesli uyarı sistemi ile hem görevlileri, hem de seyircileri yarış için uyardı ve yarışın heyecanına hazırladı.

 

Opel Türkiye Genel Müdür Özcan Keklik: “ülkemizde motor sporlarına yönelik tutkunun yaygınlaşmasında uzun yıllardır öncü rol oynayan Opel Türkiye olarak, markamızın yuvası İzmir’de gerçekleştirilen Ege Rallisi’nin destekçileri arasında yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Organizasyonda emeği geçen herkesi ve başarılı ekipleri içten tebrik ediyorum. Tüm motor sporları meraklılarını önümüzdeki yarışlarda da bu heyecana ortak olmaya çağırıyorum” dedi.

 

Markanın ralli süresinde öncü araç olarak görev alan Grandland X aracı 1.6 litre 120 hp dizel motora ve 6 ileri tam otomatik şanzımana sahip ve en üst donanım seviyesi olan Ultimate donanım seviyesinde.