Dört yıldan uzun bir süredir devam eden tasarım, geliştirme ve test sürecinin sonunda ortaya çıkan HOTOMOBIL;  yüzde 100 yerli sermaye, tasarım ve üretim ile oluşturuldu.  Sürekli değişen yaşam ve tatil standartlarına ayak uydurabilen yapısı ile en ince detayına kadar düşünülmüş iç hacim ve yaşam alanları; tatil için gereken tüm konforu sunuyor.
Kompakt dış yapısı ve akıcı çizgileri ile aynı zamanda günlük araç olarak da kullanılabilme imkanı sağlayan HOTOMOBİL; dinamik sürüş keyfi de sunmaktadır.
Farklı iç dizayn ve çözüm opsiyonlarına sahip, 3 kişinin dört mevsim rahatlıkla konaklayabileceği ve seyahat edebileceği özelliklerdedir.Karavan hayatının kurallarını değiştirmeniz için tasarlanan HOTOMOBİL hakkında daha fazla bilgi için www.hotomobil.comweb sitesini ziyaret edebilir, Instagram sayfasını takip edebilirsiniz.
 
Teknik Özellikler:
Eco, Trend ve Delux olmak üzere 3 farklı donanım seçeneğine sahip olan HOTOMOBİL; ayrıca farklı opsiyon seçenekleri ile kişiselleştirilebilir. B sınıfı ehliyet ile kullanılabilir.
Türkiye deki sıfır km moto karavan ruhsatlı tek seri üretim araç olup; taşıt kredisi kullanımına uygundur. M1 kategorisinde moto karavan olarak tescil edilmektedir. Ayrıca bir binek araç ile aynı kategoride olup tüm yasal haklara sahiptir. Kalbinde Fiat teknolojisinin en gelişmiş 1.3 lt 95 PS ve 1.6 lt 120 PS motor seçeneklerini barındıran HOTOMOBİL, ekonomik kullanım maliyetleri ile ön plana çıkmaktadır.149 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılan HOTOMOBİL 3 yıl 150.000 km garantilidir.