Ayrıca Honda’nın e:HEV Hybrid teknolojisine sahip yeni Jazz modeli Avrupa’da ilk fuar gösterimine çıkarken SUV esintileri taşıyan yeni Jazz Crosstar modeli de Cenevre Otomobil Fuarı’nda lanse edilecek.  Honda, 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni Jazz ve Jazz Crosstar olmak üzere iki yeni modelin yanı sıra elektrikli ürün ve enerji yönetimine yönelik yenilikçi çözümlerini tanıtacak. Yeni e:TECHNOLOGY markası altında bir araya gelen ürün ve teknolojiler, Honda'nın modern yaşam tarzlarına uygun bir dizi elektrikli ulaşım ve enerji ürünleri sağlama arzusunu temsil ediyor.
Cenevre Otomobil Fuarı’nda ziyaretçiler yeni Jazz dışında tamamen elektrikli Honda e ile de buluşacak. Fuarda sergilenecek olan bu iki model, Avrupa'daki temel modellerin 2022 yılında elektrikli olmasını hedefleyen Honda'nın altı modelinin ilk ikisini oluşturuyor.
Honda’nın 2020 yılı elektrikli ürün serisi e:TECHNOLOGY ürün gamı kapsamındaki Jazz, Honda e ve iki ayrı CR-V Hybrid modeli ile tamamlanacak. 
 
e:HEV Hybrid Teknolojisi
Honda, Cenevre Otomobil Fuarı’nda hem CR-V Hybrid hem de yeni Jazz modelinde kullanılan e: HEV Hybrid teknolojisi de tanıtacak. Yeni Jazz için yeni geliştirilen e:HEV sistemi, 1,5 litrelik bir DOHC i-VTEC benzinli motora bağlı iki adet kompakt elektromotor, bir lityum iyon batarya ve akıllı bir güç kontrol ünitesi ile yenilikçi bir sabit vitesli şanzımandan oluşuyor. Bu ileri teknolojiler yüksek verimlilik seviyesine sahip akıcı bir sürüş sunmak üzere birlikte çalışıyor.