Shawn Xu - JAECOO CEO 

Türkiye yaratıcı ve etkileyici bir ülke,

JAECOO olarak, müşterilerimize kalite, stil ve akıllı teknolojileri bir araya getiren yeni nesil arazi SUV'larını sunmak için çalışıyoruz.
Kişiselleştirilmiş küresel bir marka olarak, tamamen "off-road" deneyimlerine odaklanarak; küresel off-road turları, marka elçilerimizin yaratılması ve küresel çapta yeşili desteklemek gibi bircok alanda yer almaya gayret gösteriyoruz.
Bunlar, benzersiz bir marka kimliği ve güçlü bir uluslararası varlık oluşturmamıza yardımcı oluyor.
"Bir Yerlerde, O Yerler İçin" ilkesiyle hareket ediyor; bu da yaklaşımımızı küresel standartlara göre uyumluyoruz. İçten yanmalı, elektrikli ve şarj edilebilir hibrit gibi farklı teknoloji yollarıyla her pazarın ihtiyaçlarına uyum sağlamaya çalışıyoruz. Bu da, farklı pazar taleplerini karşılamamızı sağlıyor.
Aynı zamanda teknoloji odaklı bir marka olduğumuz için, tasarımdan araştırma ve geliştirmeye kadar her şeyi ele almak ve birinci sınıf küresel kalite sağlamak üzere Frankfurt'ta Avrupa Ar-Ge merkezimizi kurduk. Ayrıca, İspanya'da Avrupa'nın ilk fabrikasını kurarak kapsamlı bir satış ve servis ağı oluşturduk.
Geçtiğimiz yıl, JAECOO dünya çapında düzinelerce önemli pazarda hızla büyümeye devam etti. Yakın zamanda İspanya, Polonya, İtalya ve İngiltere gibi temel Avrupa pazarlarına başarılı girişler yaptık ve önümüzdeki dönemde daha fazla Avrupa ülkesine açılmayı planlıyoruz.
İleriye baktığımızda, sürdürülebilirlik faaliyetlerimiz temel yapı taşımız ve ana odak noktamız olacaktır. Türkiye'nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmaya fazlasıyla istekliyiz. Türkiye yaratıcı ve etkileyici bir ülke, JAECOO'nun değerlerinin Türk tüketiciler arasında güçlü bir yankı uyandıracağına inancımız sonsuz.

 

JAECOO Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan


 
JAECOO’nun Türkiye pazarına dinamizm katacağını söyleyen JAECOO Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, “Markanın küresel pazardaki ilk modeli JAECOO 7’yi Avrupa’da İngiltere, İspanya, İtalya, Polonya ve Rusya’nın ardından Türkiye’de de satışa sunduk. Premium JAECOO markamızın tasarım estetiği, yenilikçi teknolojileri ve akıllı çözümleri ile Türk kullanıcılarının kısa sürede en sevdiği markalar arasında yerini almasını hedefliyoruz. 21 farklı ARDIS-Akıllı Tüm Yollarda Sürüş Sistemi ile donatılan yeni JAECOO 7, şimdiden 37 ülkede 1,1 milyonluk bir hayran kitlesi kazandı. JAECOO, önümüzdeki üç yıl içinde Avrupa'daki yüksek potansiyelli pazarlar da dahil olmak üzere, 3 binin üzerinde standart bayi kanalından oluşan küresel bir yapılanmaya sahip 60’ın üzerinde pazarda yerini alacak. Türkiye de bu büyüme hamlesinin en önemli kesişim noktalarından birini temsil ediyor. Avrupa’da bugüne kadar ki en yüksek hacimli JAECOO 7 teslimatının da ülkemize yapılmış olmasının da Türkiye’nin önemini ortaya koyması bakımından değerli buluyoruz. Bununla birlikte hızla 7 bölgede 17 ilde ilk etapta 22 showroomla satış ve satış sonrası hizmeti vermeye başladık. Bu showroom sayısını ise 1 ay içinde Eylül ayı itibarıyla 30’un üzerine çıkartmayı amaçlıyoruz. İlerleyen dönemde JAECOO 7 ürün gamına eklenecek plug-in hibrit teknolojisine sahip versiyonlarla birlikte JAECOO aralıksız büyümesini sürdürecek. Yine önümüzdeki dönemde büyük ilgi uyandıran JAECOO 8 modelimizin de benzer motorlu versiyonlarını pazara sunmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.