Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle tarihinde ilk kez dijital olarak düzenlenen Türkiye’nin en büyük otomotiv buluşması Autoshow Mobility’de temsil ettiği BMW, MINI, BMW Motorrad, Jaguar ve Land Rover markalarıyla yer alan Borusan Otomotiv, fuar için özel olarak tasarladığı sanal fuar alanında basın mensupları ve otomobil tutkunlarıyla buluştu. Yüksek ilgi neticesinde planlanan tarihten daha uzun süre ziyarete açık kalan Autoshow Mobility 2021'de Borusan Otomotiv gerçeğe en yakın fuar deneyimini yaşatmak için en ileri görüntü teknolojilerini kullandı. 

Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, tüm dünyada hızla devam eden dijital dönüşüme uzunca bir süredir hazırlandıklarını ve temsil ettikleri markalar için Online Rezervasyon/Satış, Video Chat ve Konfigüratör gibi uygulamalarla sektöre de öncülük ettiklerini belirterek, “Bu deneyimler ışığında hazırlandığımız Autoshow 2021 Mobility’de fark yaratan bir sunum ortaya koymaya çalıştık. Amacımız online hizmetlerimizde müşterilerimize sunduğumuz gibi otomobil tutkunlarına da gerçeğe en yakın fuar deneyimini yaşatmaktı. Aldığımız bu ödül başarımızın bir tescili oldu. Emeği geçen başta fuar organizasyonu olmak üzere tüm arkadaşlarımı kutluyorum.” dedi.

Autoshow 2021 Mobility Hakkında

Borusan Otomotiv, 14 Eylül-17 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye’nin ilk dijital otomobil fuarı Autoshow 2021 Mobility’de temsilcisi olduğu BMW, MINI, BMW Motorrad, Jaguar ve Land Rover markalarının en yeni modellerini otomobil tutkunlarının beğenisine sundu. Fuarda 37 otomobil ve 14 motosiklet ile yerini alan Borusan Otomotiv Türkiye’de temsil ettiği premium markaların yüzde 100 elektrikli, hibrit ve içten yanmalı motora sahip modellerini sergiledi.