Geely, ürün gamının tepesine konumlandırdığı sedan modeli Preface'ı tanıttı. Yıl sonuna doğru Çin'de piyasaya çıkması beklenen otomobil kardeş markalarıyla modern bir platform paylaşıyor.

Markanın diğer modellerinde de kullanılan panjur ve LED farlarla çok dikkat çekmeyen otomobilin büyük jantları ve gövde rengiyse gözlerden kaçacak gibi değil. Yatık arka camıyla bir liftback'i andıran otomobilde ucu spoiler biçimli bagaj kapağı, LED stoplar ve çift egzoz çıkışı kullanılmış.

Çift renkli deri döşemenin kullanıldığı iç mekansa modern ve sade bir görünüm sunuyor. İnce yapılı havalandırma ızgaraları, dijital gösterge paneli, geniş dokunmatik ekran ve kısa yapılı vites kolunun haricinde vites konsolu altının boş bırakılması kullanışlılığı artırmış. Bu arada donanımlar arasında Bose ses sisteminin bulunduğunu da belirtelim.

Henüz motor seçenekleri açıklanmayan otomobil, diğer bazı Geely modelleriyle birlikte Lynk & Co ve Volvo ile CMA platformunu paylaşıyor. Bu nedenle 1.5 ve 2 litre hacimli benzinli ünitelerle birlikte bu motorların hafif ve tam hibrit versiyonları seçenekler arasında sunulabilir.