"Tüketiciyi koruma adına olumlu bir adım. Bu değişiklik, elektrikli araçların satış sonrası hizmetlerinin daha iyi sağlanmasını ve tüketicilerin bu araçlara olan güveninin artmasını sağlayacaktır. Bu da elektrikli araç satışlarının artmasına ve elektrikli araçların daha yaygın bir şekilde kullanılmasına yardımcı olacaktır.


Sadece tüketiciyi daha iyi korumak için menşeine bakılmaksızın bu kararın alınması daha iyi olmaz mıydı? diye düşünüyoruz.

Bir de neden sadece elektrikli araçlar diye soru akla geliyor.

Elektrikli araçlar karbon emisyonunun azaltılması ve sürdürülebilir enerji temini kapsamında önemli yere sahip. Servis konusunda da sorular var. Türkiye'de 7 coğrafi bölgenin tamamında kendi tarafından kurulmuş bu sayıda servis ağı olan marka bulunmuyor. Bu otomobiller zaten benzinliye göre daha az bakıma ihtiyaç olan bir teknoloji.
Skywell olarak bayi yapılanmamız oldukça güçlü. Hali hazırda 19 bayi bulunuyor.
Skywell’in gelecek planları oldukça geniş kapsamlı ve hedefleri büyük. Zaten üretim hazırlığında olan bir markayız.

2024 yılında Batarya Geliştirme ve Üretim fabrikası açıyoruz. Skywell öncelikle, Türkiye ve Avrupa genelinde enerji depolama alanında liderlik pozisyonunu sürdürmeyi amaçlıyor. Bu, inovatif ürün ve teknolojiler geliştirerek, müşterilere daha fazla değer sunarak ve global pazarda etkin bir şekilde büyüyerek gerçekleşecek. Skyworth Grubu, otomotiv alanında Avrupa’daki yatırımlarını Ulu Motor ile birlikte Türkiye’de yapılandıracak. Bunun yanında Avrupa’da gelecek yıl 3 yeni model sunmayı planlayan grup, Türkiye’deki yatırımı ile ekosistemin var olmasında katkısını ve Avrupa’da kalıcı olduğunu gösterecek.