Schaeffler’in ilk olarak 6-8 Haziran 2017 tarihleri arasında düzenlenen Automechanika Birmingham Fuarı’nda 19A50 standında LuK markası altında sunulan onarım çözümü çok önemli bir kolaylığı da beraberinde getiriyor.

 

LuK GearBOX sayesinde, servis profesyonellerinin artık bir şanzıman uzmanı aramasına gerek kalmadı. Servisler düz ve çift balatalı debriyajla kumanda edilen şanzımanların yanı sıra diferansiyellerdeki en önemli yıpranabilen parçaları da artık kendileri değiştirebilecekler. Bu bütünsel onarım çözümleri, en yaygın şanzıman arızalarının nedenlerinin yoğun biçimde analiz edilmesiyle elde edilirken her biri, tam ve profesyonel onarım için gereken tüm bileşenleri içeriyor. Ürünün içinde contalar, O-ringler, mil keçeleri ve ana rulmanlar gibi yıpranabilen parçaların yanı sıra, özel arızaları onarmaya yarayan bileşenler de bulunuyor.

Schaeffler mevcut 14 LuK GearBOX çözümüne bu yıl, çeşitli Ford, GM, Renault ve Volkswagen şanzıman tipleri için 20’den fazla yeni çözüm eklemeye hazırlanıyor. Ağustos ayında INA’dan LuK’a marka değişimiyle birlikte, Schaeffler’in Automotive Aftermarket iş birimi şanzıman onarım çözümlerinin hepsini LuK markası altında toplama kararı aldı. “Portföyümüz, her zaman servislerin ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulmuş ve yerleşik onarım prosedürleri çerçevesinde tasarlanmıştır” diyen Schaeffler Automotive Aftermarket Şanzıman Başkanı Rouven Daniel, sözlerine şöyle devam ediyor: “Servis profesyonelleri LuK’u bir şanzıman markası olarak bilir. Dolayısıyla GearBOX ürünümüzü de bu marka altında sunmamız mantıklı.”