2016 yılını 827 adetlik bir satışla kapattıklarını söyleyen Selim Eskinazi, 2017 yılını da 750 adetle kapatabileceklerini söyledi. Bu satışlarda Cayenne satışının olamadığını belirten Eskinazi, bu modelin Aralık ayının ilk haftasında 3 litre benzinli ve 340 beygirgücündeki versiyonunun geleceğini belirtti. Bu araçların 215 bin Euro’dan geleceğini söyleyen Eskinazi döziz kurlarını yükselmesiyle araç fiyatlarının artık 1 milyon TL’ye ulaştığını söyledi.

20 ADET GELECEK 5 ADEDİ ŞİMDİDEN SATILDI!

Selim Eskinazi söyleşimizde bu araçların dizel versiyonlarının ancak 2018 yılının ikinci altı ayında geleceğini söylerken, Aralık ayında gelecek olan 20 adedin 5 adedi ön sipariş yoluyla satıldığını sözlerine ekledi. Eskinazi aylık ortalama 60 adet Porsche satıldığını söyledi. Bu rakamlar doğrultusunda Türkiye’nin Orta vs Doğu Avrupa ülkeleri arasında satış rakamı olarak Polonya’dan sonra 2. sırada yer aldığını da belirtti.

KADINLAR MACAN’I TERCİH EDİYOR!

Porsche kullanıcılarının oluşturduğu Porsche Club’ın 250-300 katılımcısı olduğunu söyleyen Selim Eskinazi, “Porsche marka tutkunları için yaşam biçimi ver sosyal bir statü. Sürüş dinamikleriyle tanışan her kullanıcının tutkusu haline gelen Porsche erkek ağırlıklı bir model olmasına rağmen Macan modelinin müşteri profilinin yüzde 50’si kadınlar oluşturmuş. Selim Eskinazi bunu düşünerek pist kullanım günlerinde kadınlar için ayrı bir etkinlik düzenlediklerini söylüyor. 

YENİ BİRLİK GAZETESİNDEN ALINMIŞTIR