İkinci el otomobil alımını güvenli ve sıfır araç alım konforunda tamamlayan, Otoshops’tan otomobil satın almak şimdi daha da cazip hale geldi.

 

1-31 Mart 2018 tarihleri arasında Otoshops ALJ Kartal’dan 2. El otomobil satın alan herkes çekilişsiz kurasız tatil kazanıyor.

 

Kampanyadan yararlanmak isteyenler öncelikle, Otoshops internet sitesihttps://www.otoshops.com ‘dan kampanyaya kayıt olarak, kampanya kodu alıyor. Otoshops ALJ Kartal showroomuna gelerek otomobil satınaldığında ise, otomobili ile birlikte hediye kuponunu teslim alıyor. Otomobil satın alan kişi, kampanya sayfasında belirtilen otel listesinden seçeceği otellerde 2 kişi, 1 gece 2 gün konaklama hakkı elde ediyor.

 

Hediye tatili, 30 Haziran 2018 tarihine kadar Ağva, Safranbolu, Abant, İğneada, Sapanca, Akçakoca, Şile, Kefken, Kıyıköy, Karasu gibi popüler hafta sonu destinasyonunda bulunan biribirinden güzel 30’dan fazla otel seçeneğinde geçerli olacak.

 

Otoshops, 2 yıla kadar garanti uygulaması, beğenmezseniz 7 günde değişim imkanı, nakit alım çözümleriyle 2. el otomobil alım satımında fark yaratmaya devam ediyor.

 

Her marka, model, yaş ve kilometrede 2.el otomobili müşterilerin beğenisine sunan Otoshops’ta, tüm otomobiller detaylı bir ekspertiz raporuna sahip.

 

 

OTOSHOPS

 

2. el pazarında bir ilki gerçekleştiren Otoshops, satacağı her araca 2 yıla kadar garanti veriyor. Yol yardım hizmetini de içeren Otoshops Garanti, mekanik parçaların yüzde 90’ını kapsıyor.

 

Otoshops, her marka ve her model aracı detaylı ekspertize tabi tutarak anlık durumunu tespit ediyor ve aynı gün içinde araç sahibine ödemesini yaparak satın alıyor. Araçlar, görünüm yenileme işleminden geçirilerek sıfır araç standartları ile showroomlarda müşterilerin beğenisine sunuluyor.

 

Otoshops, ayrıca sektörde bir ilki gerçekleştirerek, satın alınan aracı herhangi bir neden göstermeksizin 7 gün içerisinde geri getiren müşterilerine, başka bir araçla değiştirme imkanı tanıyor.

 

Otoshops Finans, satılan tüm araçlara, 48 ay vadeli özel kredi seçenekleri ile sadece 20 dakikada finansman desteği sağlıyor.

 

Otoshops Sigorta, sigorta hizmetlerinde de farklılık yaratıyor. Müşterilerine, 18 farklı şirketten aldığı kasko ve trafik sigortası tekliflerini değerlendirerek en uygun seçenekleri sunuyor. Aynı zamanda kasko ve trafik sigortası bedellerini de araç kredisine dahil ederek ödeme kolaylığı sağlıyor.

 

Tüm devir-tescil işlemleri de maksimum 2 saat içerisinde tamamlanarak, araç müşteriye teslim ediliyor.