Servis müdürü Zeki Güzel rahmetli oldu. Haberler rahmetlinin ailesinin de kontrol altına alındığı yönünde. Ancak yaşanan süreçle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Yani diğer servis çalışanları kontrol altına alındı mı? Tabii bir işin müşteri boyutu var. Yine aynı şekilde bu süre zarfında servise gelip-giden müşteriler bilgilendirildi mi? Bu hem bayinin hem de bağlı bulunduğu çatı örgütü OYDER’in sorumluluğunda… Umarız gereken önlemler alınmıştır ve alınmaktadır. İşte bu konunun paylaşıldığı sosyal medyada yapılan yorumlardan sadece biri. Doğruluğu konusunda emin olamasak da  yine de bilgilendirme amacıyla o mesajı yayınlıyoruz:  

“Bayi Opel Gerçek. Rahmetli servis müdürü Zeki Güzel. Bu servise gidenler önlem almalı. Servisin sahibi yurtdışından gelince temasla bulaştırıyor. Şimdi kendisi de tedavi altında. Rahmetli servis müdürünün eşi ve oğlu da karantinada. Ticari kaygıyla bu bilgi saklanmaz ayıp günah!

“Çok yakından biliyorum ki servis müdürü evet vefat etti fakat çalışanlara test yapılmadı ve karantinaya alınan da yok..... Sağlık bakanlığına şikayet edildiği halde bakanlık dönüş yaptı ve sizde belirti var mı ateşiniz var mı gibi sorular sordu o kadar”

Biz de OTOMOBİL GAZETESİ olarak Zeki Güzel’e rahmet, ailesi ve yakınlarına da sabır diliyoruz.