Maç önü seremonisinde dalgalandırılan UEFA Şampiyonlar Ligi bayrağını taşıyacak kişileri seçme hakkına sahip olan Nissan, 1 Kasım tarihinde oynanan Beşiktaş JK – AS Monaco FC maçında Twitter hesapları üzerinden maç hakkında yorum yapan 11 kişi ile doğrudan iletişime geçerek, onları sahada bayrak sallamaya davet etti.

Maçı birer teknik direktör edasıyla yorumlayan tweet sahipleri, Nissan’ın bu sürprizi ile sahanın tam ortasında olma heyecanını aldıkları şu mesajla yaşadı: “Dışarıdan kolay görünüyor değil mi? Seni bir de sahada görelim! 21 Kasım’daki Beşiktaş JK - FC Porto UEFA Şampiyonlar Ligi maç önü seremonisinde sahada bayrak sallamak için davetlimizsin!”

Attıkları bir tweetle kendilerini stadın atmosferinde sahanın tam ortasında bulan Twitter kullanıcıları seremoninin ardından futbol heyecanına tribünden maçı izleyerek devam ettiler.

2014 yılından beri UEFA Şampiyonlar Ligi ana sponsorlarından biri olan Nissan, daha önce de çeşitli sürprizlere imza atarak futbol severleri saha içinde ve tribünde ağırlamıştı. Nissan, sponsorluk kapsamında maç önü bayrak seremonisi ve maç sonrası haftanın golü sosyal medya uygulaması da dahil olmak üzere sadece markaya özel sponsorluk haklarını geçtiğimiz aylarda yapılan anlaşma ile 2020/2021 sezonunu da kapsayacak şekilde uzattı.