Nakit alım desteği Nissan Qashqai’de
C-SUV segmentinin yaratıcısı Nissan Qashqai’nin nisan ayı kampanyasında farklı donanım seviyelerine göre nakit alım desteği sunuluyor. Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan benzersiz bir elektrikli sürüş deneyimi ile 1018 km’ye kadar menzil sunan e-POWER teknolojisine sahip Qashqai e-POWER’ların nisan ayı kampanyasında nakit alım fırsatlarısunuluyor.
Nissan Qashqai’nin hafif hibrit ve e-POWER modellerinde geçerli olan kampanya kapsamında Designpack ve Skypack versiyonlarında bu aya özel 150.000TL’lik nakit alım ayrıcalığı tanınıyor.
Nissan Qashqai’nin en üst donanım seviyesi Platinum Premium’da ise 200.000TL nakit alım fırsatı hafif hibrit ve e-POWER modelleriyle tüm Nissan severleri bekliyor.
 
Türkiye’de Yılın Otomobili Nissan X-Trail’de 250.000TL’lik nakit alım desteği
2023 yılında otomotiv gazetecileri tarafından “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilen yeni Nissan X-Trail’in her arazi koşulunda güç ve konfor sunan e4ORCE versiyonunda nisan kampanyası kapsamında tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250.000 TL fiyat desteği ile dikkat çekiyor. Yılın otomobili yeni X-Trail’in hafif hibrit versiyonlarında ise 150.000 TL fiyat desteği sunuluyor.
 
Nissan Juke’ta dikkat çeken nisan kampanyaları
B-SUV sınıfının dikkat çeken oyuncusu Nissan Juke, nisan kampanyası kapsamında, 100.000 TL fiyat desteği veya 120.000TL’ye 12 ay %0,99 faiz imkanıyla kampanyadaki yerini alıyor.