İki teker tutkunları bu günlerde motosikletlerini garajlarından çıkarmaya ve sürüşe başladı. Peki motosiklet bakımları tam ve eksiksiz olarak yapıldı mı?

Motosikletin ömrü ve sürücünün güvenliği için motosikletlerin bakımlarının zamanında ve doğru yapılması oldukça önemli. Özellikle şehir içi trafiğinde ve uzun yolculuklarda çokça yıpranan motosikletlerin düzenli ve doğru bakıma ihtiyaçları var. Motul yağları ve bakım ürünleri ile motosikletleri güvenle sürmek mümkün. Peki yapmamız gerekenler neler?

Doğru yağ seçimi cebinizi korur

Öncelikle motosikletinizi periyodik bakım için güvendiğiniz servislere ve Motul ürünleri kullanan garajlara götürün. Bununla birlikte Motul internet sitesindeki Yağ Seçici uygulamasından kontrol ederek motosikletiniz için doğru yağın kullanıldığına emin olun. Yanlış viskoziteli ürünlerin kullanılmasının motorda kalıcı ve cep yakan zararlara sebep olabileceğini unutmayın. Bu sebeple ustanızla bu konuyu mutlaka görüşün ve üreticilerin tavsiyelerini dikkate alın. 

Bakımı tamamlanan motosikletiniz ile güvenli yolculuğun tadını çıkarın

Yaz aylarının gelmesi ile tatil seçeneklerini konuşmaya başladık. Motosiklet rotaları en popüler tatil alternatifleri arasında. Siz de bu yaz motosikletiniz ile keyifli ve güvenli bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız periyodik bakım ve ekipman bakımlarınızı Motul ürünleri ile yapabilir tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.