LBX modelinin herkesin yaşam tarzını yansıtan Cool, Relax, Emotion ve Elegant atmosferleri, önemli indirimlerle satın alınabilecek. Bu sıra dışı LBX modeli Lexus bayilerinden satın alınabilirken aynı zamanda online.lexus.com.tr adresinden online olarak rezerve edilebiliyor. Stoklarla sınırlı kampanya kapsamında LBX Elegant 1 milyon 935 bin TL, LBX Emotion 1 milyon 995 bin TL, LBX Relax 2 milyon 155 bin TL ve LBX Cool 2 milyon 220 bin TL fiyatla tercih edilebilecek.
 
Lexus LBX modeli, aracın dinamik tasarımını yansıtan ve sürüş karakterine büyük katkı sağlayan 1.5 litrelik hibrit motor ile donatıldı. Yüksek verimliliğe sahip ve hızlı tepkiler veren 1.5 litrelik hibrit motor,136 HP maksimum güç ve 185 Nm maksimum tork üretiyor. LBX, 0-100 km/s hızlanmasını 9.2 saniyede tamamlıyor. Bununla birlikte resmi WLTP birleşik ölçümlerine göre sadece 4.4 lt/100 km yakıt tüketimi ve 100 g/km CO2 emisyonuyla dikkat çekiyor.
 
Üst düzey Lexus kalitesi B-SUV segmentinde
Segmentindeki ilk tam hibrit model olarak öne çıkan Lexus LBX, aynı zamanda bu segmente markanın herkes tarafından büyük beğeni toplayan kalite ve işçilik seviyesini de getirdi. Tüm Lexus modelleri gibi kusursuz bir işçiliğe sahip Lexus LBX, premium segmentteki kalıpları kırarak tüm lüks unsurları B-SUV segmentine taşıyarak farkını ortaya koydu. Tüm LBX atmosferlerinde standart olarak 18 inç alaşım jantlar, 9.8 inç Dokunmatik Multimedya Ekranı, Akıllı Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Akıllı Telefon Entegrasyonu, e-Latch elektronik kapı sistemi, Isıtmalı Ön Koltuklar, Kablosuz Şarj Ünitesi ve elektrikli bagaj kapağı gibi donanımlar yer alıyor.
 
Elegant ve Relax atmosferleri daha şık ve rafine bir his vermek üzere tasarlanırken Emotion ile Cool atmosferleri ise daha sportif bir karakterleriyle öne çıkıyor. LBX’in her bir atmosferi, farklı tip müşteriler düşünülerek tasarlandı.
 
Tercih edilen atmosfere göre LBX modelinde 12.3 inç dijital göstergeler, 13 Hoparlörlü Mark Levinson Premium Surround Ses Sistemi, Adaptif Uzun Far Sistemi, Aktif Gürültü Kontrolü, Akustik Ön ve Ön Yan Camlar, Direksiyon Arkasında Vites Kulakçıkları, Elektrikli Ayarlanabilir Sürücü Koltuğu, 8 Yönlü, Isıtmalı Direksiyon ve Ön Cama Yansıyan Renkli Gösterge Ekranı gibi özellikler de yer alıyor.