Gücünü 2.0L e-Xdi200 Aktif Dizel Motor’undan alan, 190 Nm üstün başlangıç torkuna sahip olan Korando Sports, düşük devirlerde bile yüksek çekiş gücü sunuyor. Yokuş kalkışlarda mükemmel performans sağlıyor. Aracın çalıştığı sürede en çok kullanılan 1,500-2,800 devir aralığında ise 360 Nm maksimum torka ulaşıyor.

Hacimli ön görünümü, keskin hatlı motor kaput görüntüsü, krom siyah çerçeveli farları, uçak kanatları düşünülerek tasarlanmış örgülü radyatör çizgisi, sportif ön tampon, krom ile çerçevelenmiş parlak siyah hava giriş ızgarası Korando Sports’un seçkinliğini yansıtıyor.

75.750 TL'den başlayan fiyatlarla Korando Sports’u şimdi alıp, 3 ay sonra ödemeye başlanıyor ya da 50.000 TL için 24 ay %0,97 faiz kampanyasından faydalanıyor.

Türkiye Distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü, Alman teknolojisi ile Güney Kore mükemmelliğini sunan Ssangyong, "Geri Alım Politikası" ile rakiplerinden ayrışıyor. Hiç bir koşul sunmadan, SsangYong alan müşterilerine, yapılan sözleşme ile 4 sene içinde araçlarını hangi dönemde hangi bedel ile geri satabileceğini garantileyerek geri alım güvencesi veriyor.