Bursa’da yer alan fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, aldığı ödüllerle başarısını taçlandırmaya devam ediyor. Hayata geçirdiği uygulamalar, projeler ve üretimiyle birçok kurum ve kuruluş için emsal teşkil edecek çalışmalara imza atan Karsan’ın geçen yıl Eylül ayında yenilediği web sitesi, dünyanın en prestijli web tasarım ödülleri arasında yer alan Muse Creative Awards tarafından ödüllendirildi.

42 ülkeden 2 binden fazla katılımcı başvurdu!

International Awards Associates (IAA) tarafından desteklenen Muse Creative Awards’a, bu yıl 42 ülkeden 2 binden fazla katılımcı başvurdu. Sektörün önde gelen profesyonellerinin oluşturduğu jüri tarafından yaratıcılık ve etkin iletişim anlayışını her açıdan inceleyerek yapılan değerlendirme sonucu;rakiplerini geride bırakan Karsan, yenilediği web sitesi karsan.com.tr ile “Otomotiv” kategorisinde “Silver Winner” ödülüne layık görüldü.

 

Karsan’ın kullanıcı dostu tasarım standartlarını ön planda tutarak hazırladığı web sitesinde; şirketin imzasını taşıyan minibüs ve otobüs modellerinin üretim, satış, servis ve satış sonrası bölümleri ile ilgili bilgiler yer alıyor. Kullanıcıların tüm modelleri 360˚panoramik görüntü modülü ile görüntüleyebildiklerisitede; fiyat teklif talebi yapılabildiği gibi, broşür indirebiliyor ve site üzerinden geri arama talebinde bulunulabiliyor.