Toplu taşımaya ağırlık vermeden işimize ulaşmaya çalıştığımız bu dönemde motosiklet ulaşımda en güvenilir araç. Üstelik toplu taşımada enfekte olma riskini yok eden en sağlıklı ulaşım araçlarından birisi... 

Yamaha şehir yaşamında en çok tercih edilen hızlı, pratik ve ekonomik scooter modelleri ile hem zamandan hem yaşamdan kazandırıyor. 

XMAX 125 ile yeni başlayanlara maxi scooter seçkinliği... 

XMAX ailesinin en küçüğü XMAX 125, motosikletle yeni tanışanlar için alternatif scooter modellerinden biri.  Tek silindirli, sıvı soğutmalı, 125 cc, 4 zamanlı, EU4 uyumlu motoru XMAX 125'e, otoban veya çevre yolunda güçlü seyir hızının yanı sıra trafik ışıklarından çıkışta seri hızlanma imkânı tanıyor.  Güvenli sütüş sunan ABS Vve TCS özeliiklerine ek olarak küçük havimli motor, ekonomik sürüşlere de olanak tanıyor. 

Şehir içinde pratik park, kolay sürüş için NMAX.

NMAX’in kompakt gövdesi, şehrin dar sokaklarında ihtiyacınız olan çevikliği sağlıyor. Üstelik NMAX, EU4 uyumlu 4 zamanlı güçlü Blue Core motoruyla düşük yakıt tüketerek güçlü hızlanma imkanı veriyor. Dinamik görünümü ve ABS gibi yüksek kalite standartlarına uygun özellikleri sayesinde bu sportif şehir scooter'ı, şehir içi ulaşım kategorisine üstün tasarım kazandırıyor. 

Daha fazla denge isteyenler için Tricity 155.

Toplu taşıma ve otomobil dışında çok az sürüş deneyimi olan veya hiç deneyimi olmayan yeni sürücüleri hedefleyen üç tekerlekli Tricity 155, şehir içinde işe gidip gelen sürücülerin günlük hayatında olumlu bir değişiklik yapmak için tasarlandı.

Daha küçük hacim, daha fazla kıvraklık için D’elight 125.

Yamaha’nın şehir içi kullanım için satışa sunduğu bir diğer model D’elight 125, sınıfında en büyük sele altı saklama alanına sahip.