Yüksek teknolojiye sahip lastikler konforlu seyahatler için üst seviye güvenlik, düşük dönme direnci ve modern profil tasarımı sağlıyor.

Continental FleetPartner ağı, Fransa'daki dört haftalık görev süresi boyunca lastiklerin onarım ve bakım işlemlerini de üstleniyor.

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orjinal ekipman tedarikçilerinden Continental, UEFA EURO 2016’nın resmi sponsoru olarak takımları, Fransa genelinde yayılmış on farklı oyun sahasına taşıyacak olan takım ve transfer otobüslerini, Premium otobüs lastikleri ile donatıyor. Eleme turlarını başarıyla geçmiş olan 24 takımın otobüslerinin yanı sıra, seçkin özel şirketler tarafından sunulan 20 adet VIP otobüsü de, özel olarak tasarlanmış Conti Goal HA3 ile taşıyor.Bölgesel trafik lastiği Conti CityPlus HA3 temeline dayanan özel UEFA EURO 2016 lastikleri, Almanya'nın Hannover kentindeki Continental mühendisleri tarafından sadece bu etkinlik için geliştirildi.

295/80 R 22.5 ebadında sunulan Conti Goal HA3, tüm akslarda kullanılmak üzere tasarlanan lastik optimum kullanım ve ıslak zeminde sürüş özellikleri için belirgin oluklara sahip. Derin 3D lamlar ile geliştirilen kombinasyon, tüm lastik kullanımı ömrü boyunca ilave tutunma ve kesintisiz yüksek fren özelliği sağlıyor. Kapalı yan kanatlar, özel yüzey lastik karışımı ile birlikte lastiğin daha da konforlu ve sessiz bir şekilde hareket etmesini mümkün kılıyor. Güçlendirilen yan duvar yapısının lastiğin esneme işlemini azaltması sayesinde yakıt tüketiminin tasarrufuna önemli ölçüde katkı sağlıyor.

Ticari araç lastiklerinin dünya çapındaki Araştırma & Geliştirme Müdürü olan Geert Roik, konuyla ilgili "Conti Goal HA3'ün olgunlaşmış performans özelliği ve yüksek güvenilirliği sayesinde 24 takıma güvenli ve konforlu bir transfer sunacağız. Bu sayede Avrupa'nın en iyi futbolcuları, gerçekleşecek olan 51 maç için tam zamanında alanlarda olacak ve dünya çapındaki futbol hayranlarına da unutulmaz bir turnuva keyfi yaşatacak. Continental'in Conti Gol HA3'ü temel ürün serisi Conti CityPlus HA3'ten ayıran özellikler, yeni tasarlanan yan duvarlarda bulunan farklı boyutlarda olan çok sayıdaki futbol piktogramı, UEFA EURO 2016’nın resmi logosu ve turuncu Continental logosu" dedi.