Bu yıl satışa sunulacak modellerden biri elektrikli G-Serisi. 40 yılı aşkın bir süredir off-road sınıfındaki standartları, güç ve kapasiteyi somutlaştıran, kusursuz ve çarpıcı bir tasarıma sahip olan G-Serisi’nin benzersiz DNA’sı, elektrik çağına girerken de devam edecek. G-Serisi, CES 2024’te Las Vegas’ta da gösterdiği gibi, rakipsiz bir sürüş deneyimi için bulunduğu yerde 720 derecelik bir dönüş (G-Turn) sunuyor.
Tamamen yeni bir model olan Mercedes-Benz CLE Coupé Ocak sonunda satışa sunuldu. C-Serisi ve E-Serisi'nin tasarımsal ve teknik yeniliklerini kullanan CLE Coupé etkileyici tasarımı, üst düzey özgünlük için ayrıcalıklı konfor özellikleri ve kendinden emin, sportif sürüş performansı ile segmentinin çıtasını yükseltiyor.
Mercedes-Benz, yılın ikinci yarısında dört koltuklu üstü açık rüya otomobil geleneğini sürdüren yeni CLE Cabriolet’i satışa sunacak. Etkileyici tasarımı, akıllı teknolojisi ve üst düzey donanımının yanında elektrikli motoruyla sportif ve ayrıcalıklı bir sürüş keyfini garanti eden CLE Cabriolet, sportif CLE Coupé'yi temel alıyor. AMG GT ise yine yılın ikinci yarısında satışa sunulacak ve yıla damgasını vuran modellerden biri