Doğuş Otomotiv bünyesinde faaliyetlerine başlayan DOD Ağır Vasıta, yıllık ortalama 100 bin aracın el değiştirdiği ikinci el ağır vasıta pazarında, kurumsal anlayış ile hizmet sunmaya başladı. DOD Ağır Vasıta sadece çekici ve kamyon değil, treyler, damper ve soğutucu ünite alım-satım işlemi gerçekleştireceği Türkiye geneline yayılmış toplam 17 bayisi ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

“İkinci elde yüzde 111 güven”

DOD Ağır Vasıta Genel Müdürü İlhami Eksin, ikinci el ağır vasıta pazarında kurumsal bir yapıda hizmet vereceklerini belirterek “Biz, ikinci el ağır ticari araç alım-satımında kurumsal hizmet ve anlayış ile güvenilir çözümler üretmek istiyoruz. DOD Ağır Vasıta olarak sektörümüze ilklerle birlikte geliyoruz. 111 nokta ekspertiz hizmeti, online platform, 60 aya varan vade ile finansman desteği bunlardan bazıları. DOD Ağır Vasıta olarak çekici ve kamyonun yanı sıra damper, treyler, soğutucu ünite satışı, takas, nakit alım, konsinye satış gibi hizmetlerle tek noktadan müşterilerimize ulaşmak arzusundayız. Hedefimiz “ağır vasıtada ikinci el” denilince akla gelen ilk marka olmaktır. Bunu 17 yıllık DOD Güvencesi ve tecrübesi ile sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

“Her marka ve yaşta araca nakit alım, takas ve emanet satış imkânı”

DOD Ağır Vasıta Satış Müdürü Selçuk Aksakal ise DOD Ağır Vasıta bünyesinde her yaşta her marka aracın alım-satım işlemini gerçekleştireceklerini söyledi. Aksakal “Ülkemizdeki ikinci el ağır vasıta pazarında yıllık ortalama 100 bin araç el değiştiriyor. Ağırlıklı olarak galeriler ve bireysel satıcılar aracılığıyla gerçekleşen alım-satımda kurumsal olarak hizmet veren markaların payı ise sadece yüzde 3 civarında. Biz Türkiye geneline yayılmış toplam 17 bayimiz ile bu pazara kurumsal bir yaklaşım getireceğiz. DOD Ağır Vasıta, her marka, model, yaş ve kilometrede ikinci el ağır ticari araç almak veya araçlarını satmak isteyenlere tek noktadan yenilikçi çözümler ve üst düzeyde kaliteli hizmet sunacak. Müşterilerimize hem takas, hem nakit alım hem de konsinye satış imkânı sağlıyoruz. Parkımızda şu anda yaklaşık 100 araç bulunuyor. 2016 yılı sonuna kadar hedefimiz 1.000 araç satmak” dedi. 

111 Nokta Ekspertiz

DOD Ağır vasıta, satış amacıyla alacağı tüm araçlar için 111 nokta ekspertiz çalışması yapıyor. Kaporta-mekanik durumunun tespitinin ardından eksikler kaliteli işçilik ve orijinal yedek parçalarla gideriliyor. Aracı satın almak isteyen müşteriler bu detaylı raporu inceleyerek her konuda bilgi sahibi olabiliyor.

Doğru Fiyat Politikası

DOD Ağır Vasıta, bünyesinde oluşturduğu sistemi ile müşterilerine gerek alımda gerekse de satışta en güncel fiyatları verecek. DOD tarafından geliştirilen sistemde, piyasada satılan tüm araç tiplerinin donanım ve son fiyatlarını kapsayan bilgiler mevcut. Binlerce araç bilgisini kontrol eden bu sistem sayesinde müşteri, satın almayı düşündüğü araçla ilgili en doğru fiyatı alıyor.

İnternet üzerinden kolay ulaşım

DOD Ağır Vasıta, www.dodagirvasita.com.tr adresinden bayi stoklarında bulunan çekici, kamyon, damper, treyler ve soğutucu ünitelerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Kullanıcı dostu tasarımı ile www.dodağırvasıta.com.tr adresine hem bilgisayar ve tabletten, hem de cep telefonlarından ulaşarak işlem yapmak mümkün oluyor.