Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı’nın yepyeni markası Chippin’in, “Yeni Yıl Çekilişi”nde Fiat 500 kazanan talihli belli oldu. Ücretsiz mobil uygulamayı indiren ve uygulama üzerinden kampanyaya katılan kullanıcılar arasından Fiat 500’ün kazananı olan Emir Cömertpay, aracını teslim aldı. Chippin bu kampanya kapsamında ayrıca 10 kişinin iPhone 7 hayalini de gerçekleştirdi.

Tüketiciyi merkeze alan ve esnafı destekleyen Chippin, anlaşmalı olduğu 170’e varan markayla her kullanıcısına kendini özel hissettiren deneyimler yaşatarak mahalledeki marketten, AVM’deki mağazalara kadar ulaşan bir alışveriş kolaylığı ve farklı kazanımlar sağlıyor. Chippin ile kullanıcılar, alışveriş yaptıkça yüzde 25’e varan Chippin biriktirebiliyor ve bu sayede hayal ettikleri çeşitli indirimleri, ürünleri veya deneyimleri kazanabiliyor.

Chippin’ler nakde çevrilebiliyor

Chippin, her kullanıcısına kendini özel hissettiren deneyimler yaşatarak mahalledeki marketten, AVM’deki mağazalara kadar ulaşan bir alışveriş kolaylığı ve farklı kazanımlar sağlıyor. Kullanıcılar farklı kampanyalar ile tek taş yüzükten spor ve dans kurslarına, zayıflama paketlerinden 7 günlük mavi yolculuğa uzanan hayalleri gerçekleştirme imkânı buluyor. Chippin ile kullanıcılar, alışveriş yaptıkça yüzde 25’e varan oranlarda geri kazanıyor. Biriktirdikleri Chippinlere ek olarak kullanıcılar harcamalarını uygulama üzerinden kredi kartı ile mobil ödeyebiliyor. Uygulama ile kazanılan Chippinler ayrıca nakde çevrilerek kullanıcının banka hesabına ya da arkadaşlarının ulaşmak istedikleri hayallerini desteklemek için onlara aktarılabiliyor.