Aston Matin'in bugüne kadar ürettiği en agresif tasarıma sahip model olan DBS Superleggera, kıvrımlı hatlarıyla dikkat çekiyor. 715 beygirlik V12 motoru ile dikkat çeken otomobil, 0’dan 100 km/s hıza 3.4 saniyede ulaşıyor.

Twin turbo beslemeli 5.2 litrelik V12 motoru bulunan DBS Superleggera, 715 beygirlik bir güce ve 900 Nm torka sahip. 8 ileri tam otomatik şanzımana sahip olan araç, 0’dan 160 km/s hıza ise 6.4 saniyede ulaşabiliyor. Aracın maksimum hızı ise saatte 339 kilometre. Dış tasarım ve sunduğu performansla otomobil tutkunlarının ilgisini çekeceğe benzeyen otomobil iç tasarımıyla da tüm dikkati üstüne çekiyor. Aston Martin’in diğer otomobillerinde olduğu gibi iç mekan tasarım anlayışını DBS Superleggera modeline de yansıttığını görüyoruz. 

Aston Martin Türkiye distribütörü olan D&D Motorlu Araçlar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya “Aston Martin’in Türkiye satış ve servis operasyonlarını büyük bir başarı ile devam ettiriyoruz. Tüm Aston Martin modelleri Türk otomobil tutkunları tarafından heyecan ile bekleniyor ve karşılanıyor. D&D Motorlu Araçlar olarak DBS Superleggera modelinin satış grafiğimizi geçen yıllara göre daha da arttıracağını öngörüyoruz. Showroom’larımıza daha yeni gelmesinerağmen ilgi çok büyük. DBS Superleggera’yı 675 Bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz” dedi.