Aston Martin, kişiselleştirme hizmetini daha da genişletek için adım attı. Q by Aston Martin, güçlendirilmiş tasarım ve müşteri etkileşimi düzeyleri sayesinde müşterilere yalnızca kendilerinde bulunan bir Aston Martin oluşturabilmeleri için seçenekler sunan çok katmanlı bir yapıya büründü.

Standart opsiyon listesinin ötesinde seçenekler sunan koleksiyon, boya ve döşeme renklerine ilaveten malzeme ve el işçiliği açısından da yepyeni natifler getiriyor. Bunların arasında desenli eşsiz deri döşemelerden gövde renginde kanatlara ve elmas kesimli ispitlere sahip renkli jantlara kadar pek çok seçeneğin yanı sıra yeni ahşap ve deri iç unsurlar yer alıyor.

DB11 Q by Aston Martin'de özel Kobalt Mavisi (Zaffre Blue) cilalı boya ve saten kumaşın yanı sıra ön splitter, kapı eşikleri, arka difüzör yan kaplamaları, motor kaputu kaplamaları ve dikiz aynaları gibi döküm karbon fiber ayrıntılar yer alıyor. Kabinin üstü ve altı Obsidyen Siyahı Yarı-Anilin deri geçişleriyle bezenmişken koltuk kafalıklarında Q by Aston Martin'in işleme logosu yer alıyor. Karbon fiber tekerlek göbekleri ve motor kapağı ise zarif dokunuşlar sunuyor. Aynı renkteki dört parçalı bagaj seti de koleksiyondaki yerini alıyor.