Global finans dünyasına analizler, bilgiler ve değerlendirme alanında ışık tutan İngiltere merkezli iş ve ekonomi dergisi IFM (International Finance Magazine) ALJ Finans’ı otomotiv finansmanındaki deneyimi ve uzmanlığı nedeni ile   “Türkiye’nin En iyi Otomotiv Finansman Şirketi” ödülüne layık gördü.  

ALJ Finans Genel Müdürü Nilüfer Günhan “Türkiye’nin En iyi Otomotiv Finansman Şirketi” ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada, pazarın ihtiyacı doğrultusunda analizin önemine değinerek “İşimizin merkezine müşterilerimizi ve otomotiv bayilerimizi oturttuk. Müşteri ve bayi ilişkisini yakından takip ettiğimiz için bu ilişkiyi ve ihtiyaçları çok iyi anladığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Pazara sadece finansman şirketi gözünden değil, aynı zamanda bayi açısından da bakabiliyor ve inceleyebiliyoruz. Bilgi birikimimiz ve sektördeki deneyimimiz sayesinde kurduğumuz IT altyapısı ile bayilerimize ve müşterilerimize uçtan uca kredi hizmeti sunmakta, müşterilerimizin başvuru taleplerine anında cevap verebilmekte ve bayilerimizin müşteri ihtiyaçlarına yönelik hızlı ve kolay çözümler uygulayabilir konumdayız” dedi.

Yerel ve global uzmanlığını, otomotiv sektöründeki bilgi birikimi ile birleştiren ALJ Finans, otomotiv sektörüne yönelik esnek finansal çözümleriyle farkını ortaya koyarken, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan ve adapte edilebilen geniş ürün yelpazesi ile Toyota bayilerine ve Toyota müşterilerine yönelik hızlı ve kolay çözümler sunuyor.