Akaryakıt sektörünün buluşma noktası olan ve ‘Akıllı Teknolojiler ve Akıllı İstasyonlar’ ana temasıyla gerçekleştirilen Petroleum Fuarı’nda bu yıl da sektörde fark yaratan inovatif hizmetleriyle yer alan Aytemiz, fuarda son teknoloji ile geliştirdiği self servis ve hızlı şarj ünitesi hizmetleri ile fuar katılımcılarının ilgi odağı oldu.

14. Petroleum İstanbul Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı süresince bayileri ve sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek uçtan uca mükemmel müşteri deneyimi sağlamak için yaptığı yatırımları ve yeni hizmetleri paylaşan marka, mevcut iş birliklerinin ve yatırımlarının gücüyle yeni iş birliklerine kapı açtı.

 

BANKADAN PARA ÇEKMEK KADAR KOLAY

Fuarın en dikkat çeken hizmetleri arasında yer alan Self Servis, bu hizmet adasının kurulacağı yeni bayilere detaylı bir şekilde fuarda yeniden aktarıldı. Farklı markaların da odağı olan, tüketicilerin kendi araçlarına yakıtlarını kendilerinin doldurarak zaman ve bütçe tasarrufu yapmasını sağlayan ‘self servis’ hizmetinin ilk etapta 33 Aytemiz istasyonunda hizmete girdiğini söyleyen Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, “Araştırmaya göre self servis hizmetini ağırlıklı olarak 25-35 yaş aralığındaki tüketiciler kullanıyor. Bankadan para çekmek kadar kolay olan bu servisten faydalanan tüketicilerin yüzde 73’ü personelin yönlendirmesiyle self servis hizmetini kullandı. Yüzde 20.5’i ise sosyal medyadan haberdar olarak hizmeti deneyimlemek için geldi. Tüketicilerin yüzde 78’i self servis hizmetini ‘çok iyi bir hizmet’ olarak değerlendiriyor ve yüzde 92’si ise ‘bir sonraki yakıt alımında yine self servis kullanacağını’ ifade ediyor. Kullanım kolaylığı ise yüzde 82 ile ‘çok kolay’ olarak nitelendiriliyor” dedi.