CNR EXPO Yeşilköy’de 11 Eylül’de başlayacak 2. El Otomobil Satış Günleri’ne talep büyüyor. 150 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleştirilen organizasyona Intercity’nin LaFerrari’si damga vuracak. Otomobil tutkunları, fiyatı 3 milyon Euro civarında olan LaFerrari’yi 2. El Otomobil Satış Günleri’nde yakından görebilecek.

Mercedes’ten BMW’ye her marka fuarda

Aralarında DRD Derindere, Intercity, Renault İnanlar, Borusan Manheim, Bika, LeasePlan, Hyundai Erk’in de yer aldığı pek çok otomotiv firmaları BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Renault, Hyundai, Toyota, Fiat, Citroen, Alfa Romeo, Mazda, Peugeot, Suzuki, Ford, Honda, Ssangyong gibi otomobil markalarını görücüye çıkaracak.

Her kesimden otomobil tutkunlarının bütçesine hitap etmeyi amaçlayan 2. El Otomobil Satış Günleri’nde 10 bin ile 10 milyon TL arasında değişen fiyatlara otomobiller satılacak. Kurban Bayramının da etkisiyle 2. El Otomobil Satış Günleri’nde otomobil satışlarının da iyi olması bekleniyor.

Araba almak artık çok kolay

CNR Holding, ziyaretçilerine keyifli alışveriş yaşatmak için kolları sıvadı. Otomobil almaya karar veren ziyaretçi ihtiyacı olabilecek bankacılık ve noter işlerini fuar alanında çözebilecek. Ziyaretçi alacağı otomobil için krediye ihtiyaç duyarsa alanda hazır bulunan banka yetkililerinden kredi temin edebilecek. Yine alanda hazır bulunan noterden de alım-satım işlemlerini tamamlayabilecek. CNR Holding, fuar kapsamında verilmesini sağladığı bu hizmetlerle ziyaretçilerini yorucu bürokratik işlemlerden uzaklaştırmayı hedefliyor.

20 Eylül’e kadar açık kalacak 2. El Otomobil Satış Günleri’nde ikinci el otonun yanında, motosiklet, ticari araçlar, karavan, oto aksesuarları, lastik, akü ve oto bakım şirketlerinin de yer alması hedefleniyor.