Ekim sonunda Türkiye'ye geleceği açıklanan VW Caddy, 75 ve 120 beygirgücündeki 2 litrelik TDI ve 116 beygirgücündeki TSI motoru bulunuyor.  

Ön tarafta, VW'nin yeni marka logosunun merkezinde konumlanın ince üst ızgarayı çerçeveleyen yeni LED farlar göze çarpıyor. Yeniden tasarlanan ön tamponun çoğunu kaplayan ve sadece ortada delikli bir petek örgüye sahip daha cömert bir alt ızgara da var. Arkada ise ince LED arka lambalar öncekinden daha uzun ve çatıya kadar uzanıyor. Yeni Caddy, tercihe göre arkada büyük bir bagaj kapağı veya iki kapı ve bir veya iki sürgülü arka yan kapı sunacaktır. Bu fotoğraflar üzerinden net bir tanım yapamasak da, oranlar giden modele göre biraz değişiyor.

 

Yeni Caddy daha düz bir kaput, daha fazla ön cam alanı ve daha uzun arka bölüm içeriyor. Güncellemeler, kompakt minibüsün daha modern ve yetişkin görünmesini sağlıyor. VW Caddy'nin yenilikleri kabuğunun altında da yer alacak. MQB platformu, minibüsün Golf serisinden 48 voltluk hafif hibrit varyantlar dahil olmak üzere çeşitli benzinli ve dizel motorlara sahip olabilmesini sağlayacak. Hala bir ticari araçtan bahsettiğimiz için (en azından Caddy Van modelinde), yeni model daha yüksek taşıma kapasitesine sahip olmak için yaylı yeni bir bükülmüş kiriş aksına sahip olacak. Bu, önceki modelin rijit aksının yerini yaprak süspansiyonu ile değiştimek anlamına geliyor. Son olarak, modüler platforma geçiş Caddy'nin yeni sürüş yardımı ve bilgi-eğlence sistemleri kazanmasını sağlayacaktır.