Bu kapsamda eserleri dünya çapında saygı gören ressam Yiğit Yazıcı, sanatın kendini özgürce ifade edebilme yetisini Vespa kaskları ile sokaklara taşıyarak özel bir tasarıma imza attı. Yazıcı, orijinal Vespa kaskları üzerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel tasarımlar uygulayarak, Vespa’nın özgün stiline anlamlı bir katkı sağladı. Ressam Yiğit Yazıcı’nın tasarımları ile buluşan ve 3 adet ile sınırlı tutulan Vespa kasklar, vespastoreturkey.com’da sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

 Sanatını besleyen kaynakları “Hayat, dünya üzerine düşünceler ve doğanın mucizevi güzelliği” şeklinde belirten Yiğit Yazıcı, “29 Ekim Hatırası” temalı eşsiz koleksiyonuyla tek ve özgün olmayı Vespa kasklar üzerinde deneyimledi. Yiğit Yazıcı Atölyesi’nde tasarlanan, her bir kaskın kendine has çizgileri ve renkleri ile Vespa dünyasına sanatın ilhamını katan tasarımlar, aynı zamanda sahiplerine kask ile birlikte bir sanat eseri sahibi olmanın da kapılarını aralıyor.

 En orijinal aksesuarlar Vespastoreturkey.com’da!

 İkonik marka Vespa’nın tüm orijinal aksesuarlarına www.vespastoreturkey.com adresinden ulaşılabiliyor. Platform yalnızca Vespa sahiplerine değil, alacağı herhangi bir ürün ile Vespa’nın ikonik dünyasına adım atmaya hazırlanan herkese kapılarını aralıyor. Web sitesinde yer alan kask, siperlik, motor brandası, çanta, Vespa maketi gibi çok sayıda farklı ürün, online olarak sahipleriyle buluşuyor.