Kısa adı ASOK olan Anadolu Spor Organizasyonları Kulübü tarafından Spor Toto, Mitsubishi Motors, Anlas, Silverzone, İzeltaş, General Tire, Yiğit Akü, Reeder ve Fikirmedya sponsorluğunda düzenlenen organizasyon 15-22 Ağustos tarihleri arasında 2 bin 850 kilometrelik parkurda koşulacak.

25 motosiklet, 37 4×4 otomobil, 3 SSV, 5 ATV olmak üzere toplam 70 araç, 15 Ağustos Cumartesi Saat 19.00 da Dolmabahçe Sarayı önünden verilecek seremonik start ile macera dolu yolculuğa çıkacaklar. Pazar sabahı Kemerburgaz’dan hareketle Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçecek ekipler, Bolu Abant, Haymana, Tuz Gölü rotası ile Karaman’a ulaşacaklar. Bolkar Dağları’ndaki zorlu etaplardan sonra ise benzer bir dönüş rotasıyla İstanbul Şile’de parkuru tamamlayacaklar.

Zorlu mücadeleye katılan sporcular arasında İngiltere, İtalya, Fransa ve Hollanda’dan çok iyi tanınan; Motosiklet kategorisinde Dakar yarışçılarından Fransız Xavier De Soultrait, İtalyan Alessandro Botturi, 2019 TransAnatolia birincisi İtalyan Maurizio Gerini, Fransız Adrien Van Beveren, Fransız Red Bull pilotu Camille Chapeliere ve 2 kez İtalya Şampiyonu olan Jacopo Cerutti gibi isimler yer alıyor.