Suzuki, 2021 yılına otomobil sahibi olarak başlamak isteyenlere özel bir uygulama devreye aldı. Buna göre, Vitara ve Swift Hibrit modelleri Ocak ayına özel uygun faiz avantajları veya  özel fiyat fırsatlarıyla satın alınabiliyor. 4x4 kabiliyetleri, güvenlik teknolojileri, seri otomatik vitesi ve ferah bir araç içi ortam sağlayan panaromik sunroof’u gibi daha birçok özellikle rakiplerinden ayrılan Vitara’ya, Ocak ayı boyunca 100 bin TL’ye 12 ay boyunca yüzde 0 faiz imkanı veya 284 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Otomatik vitesi, güvenlik özellikleri, yüzde 20’yi aşan yakıt tasarrufuyla birlikte sınıfının en donanımlı ve uygun fiyatlı modeli Swift Hibrit ise 60 bin TL’ye 12 ay boyunca yüzde 0 faiz fırsatı veya 9 bin TL nakit alım desteğiyle satışa sunuluyor.

 Vitara’da zengin donanım ve üstün güvenlik teknolojileri birarada

Suzuki’nin SUV modeli Vitara, yeni nesil dört tekerlekten çekiş teknolojisi ALLGRIP ile kullanıcılara şehirde konforu, arazide ise heyecanı aynı anda sunabiliyor. İleri güvenlik teknolojileri sayesinde sürücü ve yolcular için üst düzey koruma sağlayan Vitara, 4 farklı sürüş modunun yanı sıra 10.1 inç’lik multimedya ekranıyla kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına yanıt verebiliyor. Bununla birlikte, çift kademeli ve tamamen açılabilen panoramik sunroof da Vitara’yı rakiplerinden ayıran özellikler arasında yer alıyor. 6 ileri tam otomatik şanzıman ve LED far gibi daha birçok standart özelliği kullanıcıların beğenisine sunan Vitara, çift renk seçenekleri ve tasarımıyla dikkatleri çekiyor.

 Swift Hibrit’te tasarruf da donanım da üst seviyede

 Suzuki Swift Hibrit, sahip olduğu Suzuki Akıllı Hibrit Teknolojisi ile hibrit otomobiller dünyasının öncü modelleri arasında yer alıyor. Swift Hibrit, içten yanmalı motora destek olmak ve emisyonu azaltmak için kullanılan entegre marş alternatörü sayesinde (ISG) şehir içi kullanımlarında yüzde 20’yi aşan yakıt tasarrufu sağlıyor. Ülkemizde GL Techno ve GLX Premium donanım seviyeleriyle satışa sunulan Swift Hibrit, LED farlar ve LED stop lamba grubu, 16 inç alaşım jantlar, 9 inç dokunmatik multimedya sistemi ve navigasyon, LCD yol bilgi ekranı, anahtarsız çalıştırma sistemi ve çift renk seçenekleriyle sınıfının en donanımlı otomobillerinden birisi olma özelliğini taşıyor.