Tofaş’ın ürün geliştirme sürecine liderlik ederek, 1 milyar doları aşan yatırımla hayata geçirdiği; Avrupa pazarında Tipo ismiyle satışa sunulan Egea model ailesinin en yeni üyeleri  Sport, S-Design ve Street Türkiye’de satışa sunuldu. Karsta gerçekleştirilen basın lansmanı ile tanıtılan modeller genç ve orta yaştaki kitleyi hedefleyen sportif karoser donanımları ile büyük beğeni topladı. İşte o modeller ve fiyatları... 

En sportmen Egea!

Bursa’daki Tofaş fabrikasında üretilen Avrupa pazarlarında ve Türkiye’de satışa sunulan Egea Sport; yeni ön ve arka tampon tasarımı ve ve difüzörleriyle dikkat çekiyor. Fiat Egea Sport’a özel olarak yeni marşpiyel eklentileri ve spoyler de ekleniyor. Kapı kolları, ayna kapakları ve radyatör ızgarası parlak siyaha boyanan Egea Sport’ta 18 inçlik jantlara, LED gündüz farlarına ve Bi-Xenon farlara yer veriliyor. İç mekânda ise yine Sport için özel olarak hazırlanan siyah detaylara sahip kokpit ve versiyona özel koltuklar, otomobili diğer kardeşlerinden ayırıyor. 

Ailenin yeni üyeleri: S-Design ve Street!

Bursa’daki Tofaş fabrikasında üretilerek Avrupa pazarlarına ihraç edilecek olan Fiat Egea S Design iç ve dış tasarımında fark yaratan sportif ögelerle modern ve dinamik bir karakter ortaya koyuyor.

Fiat Egea S Design’in iç mekânında vites topuzundan direksiyon simidine, koltuklarından gösterge ekranına kadar spor detaylar ön plana çıkıyor. Fiat Egea S Design’ın dış tarafında ise özel tasarım farlar, ön tampondan arkaya kadar uzanan dinamik tasarım detayları ve sportif jantları ilk bakışta dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor.

Egea Hatchback ürün yelpazesine yeni katılan Street donanımı ise sportif ayrıntılarıyla dikkat çekiyor.

16 inç alaşımlı siyah jantları, siyah radyatör ızgarası, siyah cam çerçeveleri, siyah ayna kapakları ve kapı kollarıyla farklılaşan Egea Street’in bagaj kapağı üstünde de modele özgü logosu yer alıyor.