Otomotiv sektörünün yükselen markası Skoda ile alışılagelmiş üstün hizmet anlayışını müşterilerine yansıtmaya devam eden Aykan Otomotiv, Dörtyol’da gerçekleştirdiği etkinlikle markanın iddialı modelleri Superb, Octavia ve Rapid’i otomobil severlerin beğenisine sundu. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren otomobil tutkunları, geniş ürün yelpazesi ve motor seçeneklerinin yanı sıra yıl sonu avantajlı fırsatlarıyla yeni otomobil almak isteyenlerin tercihini kolaylaştıran Skoda’nın yeni modellerini test etme fırsatı buldu. Test sürüş aktivitesine katılanlar, Aykan Otomotiv yetkililerinden araçlar ve ödeme kolaylıkları hakkında detaylı bilgiler aldı.

SKODA’DAN KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR

Yepyeni ve teknolojik modelleriyle otomotiv dünyasının dinamik markası olan Škoda, “sınırlı bir süre” için, tüm araçlarında kaçırılmayacak indirim fırsatları sunuyor. Škoda’nın 14 Kasım 2016 tarihine kadar sürecek kampanyasıyla yepyeni bir Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Yeti, Octavia ya da Superb almak isteyenleri, anahtar teslim fiyatına ek olarak 4.000 TL’ye varan indirimlerin yanı sıra uygun koşullarda ve “0” faizli kredi fırsatları bekliyor. Bu kampanya kapsamında Škoda’nın “amiral gemisi” konumundaki yeni Superb modelinin Active, Style ve Prestige versiyonlarında 2.000 TL’lik indirim uygulanıyor. Bununla birlikte Škoda Superb’in 2.0 TDI ve 2.0 TSI motorlu versiyonlarında ise 4.000 TL’lik indirimden yararlanmak mümkün.

OCTAVİA VE RAPİD‘DE 2.000 BİN TL İNDİRİM

Yine aynı kampanya çerçevesinde “markanın kalbi” olan ve yeni ekonomik 1.0 lt benzinli motor versiyonuyla da dikkat çeken Škoda Octavia’nın tüm versiyonları, 2.000 TL’lik indirim avantajına sahip. Škoda’nın B sınıfındaki iki iddialı modeli olan Rapid ve Rapid Spaceback ise, 14 Kasım’a kadar 2.000 TL’lik avantajla satılıyor. SUV sınıfının iddialı üyesi Škoda Yeti’de 1.000 TL kampanya indirimi uygulanırken, yeni nesil Fabia’da da 1.000 TL’lik avantaj, Skoda tutkunlarını bekleyen fırsatlar arasında.

“0“ FAİZ AVANTAJI

Bununla birlikte Škoda’nın VDF işbirliğiyle sunduğu “0” faizli kredisi de, kampanyanın sunduğu bir başka fırsat. Škoda, tüm modellerinde geçerli, 6 aylık vadeli 9.000 TL için yüzde “0” faizli kredi imkanı sunuyor.

ARABA ALMANIN TAM ZAMANI

Öte yandan, ÖTV’de yeni düzenlemeyi de içeren kanun tasarısının TBMM Plan Bütçe Komisyonunda kabul edilmesiyle belli olan vergi artışları yeni yıl öncesi sıfır otomobilleri cazip hale getirdi. Motor hacmi 1.6 litre altında olup net fiyatı 55 bin TL’nin üstünde olan otomobiller ile daha yüksek motor hacmine sahip araçları etkileyecek olan ÖTV zammı, 1 Ocak 2017’den itibaren fiyatlara yansıyacak. Otomobil almak isteyenler, yıl sonuna kadar zamsız fiyatlarla otomobil sahibi olabilecekler.

Aykan Škoda, markanın üstün modellerine özel kampanya fiyatları ve zamsız ÖTV ile sahip olmak isteyenleri showroomuna bekliyor.