Renault, 2017 Cenevre Otomobil Fuarı’nda ZOE e-Sport konsept modelini ve Yeni Captur’un dünya prömiyerini gerçekleştiriyor. Yeni Koleos ve Alaskan 2017’de Avrupa pazarına sunuluyor. Renault, en çok satan elektrikli modelinin en müthiş versiyonu olan ZOE e-Sport konsept modelinigün yüzüne çıkarıyor. Bu sportif ve tamamen elektrikli otomobil, Renault ZOE ile FIA Formula E Şampiyonası’nda iki galibiyet elde eden tek koltuklu ve elektrikli Renault-e.dams arasında bir noktada yer alıyor. ZOE versiyonu Renault’nun gündelik hayata yönelik elektrikli otomobil tasarlama alanındaki mühendislik deneyimini ve profesyonel yarış konusundaki bilgilerini bünyesinde barındırıyor.

Renault markası Yeni Captur’un dünya prömiyerini gerçekleştiriyor. Haziranda Avrupa’da lansmanı gerçekleştirilecek Yeni Koleos ve Kadjar ile Renault eksiksiz bir crossover serisi sunuyor. Yeni Captur ve Koleos Türkiye’de Haziran ayında pazara sunuluyor olacak.

Renault, 2017 sonunda Alaskan’ın Avrupa’da lansmanını gerçekleştiriyor ve aksesuarlı bir verisyonunu Cenevre’de sergiliyor.