Opel’i satın aldıktan sonra Avrupa’nın ikinci büyük otomotiv grubu haline gelen PSA Grubu, yeniden yapılanma için Türkiye’yi örnek ülke seçti. PSA bünyesindeki Peugeot, Citroen, DS ile Opel markalarının tek çatı altında birleştirme organizasyonu ilk olarak Türkiye’de hayata geçti. Eylül 2018’de başlayan operasyon, 1 Nisan 2019’da Opel’in İzmir’den İstanbul’a taşınmasıyla tamamlandı. Böylece dört markanın satış, pazarlama ve satış sonrası faaliyetleri İstanbul ofisinde tek çatı altında yürütülmeye başladı. Dört markalı organizasyon yapısı Türkiye’den sonra, Eylül’de İtalya’da, ardından Güney Afrika’da devreye girecek. 
PSA Groupe Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille, şirketin Türkiye’yi lider ülke olarak seçmesinin nedenini, Türkiye’ye verilen önem ve duyulan güven olduğunu söyledi. 
Dört markalı organizasyonun hayata geçirilmesi için PSA Groupe CEO’su Caros Tavares tarafından tek sorumlu olarak Türkiye’ye gönderilen Cornuaille, yeni yapıyı ilk kez anlattı. Opel, DS ve Peugeot markalarının organizasyonunun tamamlandığını söyleyen Cornuaille, Citroen’in Genel Müdürü atanana kadar bu görevi kendisinin yürüteceğini söyledi. Cornuaille Citroen Genel Müdürlüğü görevi için bir Türk yönetci ile temasta olduklarını söyledi.
Yeni organizasyonun meyvelerini bu yıldan itibaren almaya başlayacakları konusunda iddialı konuşan Cornuaille, 2019 hedeflerini şöyle anlattı:
“Toplam çalışan sayımız 146. Birçoğu bünyemize yeni katıldı. Yani canlı ve dinamik bir grup olduk. PSA Türkiye olarak hedefimiz yüzde 15 artışla yüzde 11.6 pazar payı ve otomotiv sektöründeki üçüncülük konumunu korumak. Bu yıl 6 yeni model satışa sunacağız. Bu kadar yeni modeli piyasaya sunacak bir başka marka yok. Bayi sayımızı da 123 adetten 144 adede çıkarmayı planlıyoruz. Yıl sonunda satış sonrası hizmetler ciro hedefimiz 1 trilyon TL.”
Organizasyonda son olarak dört markanın gümrük-fiktif depolarını da bir araya getireceklerini söyleyen Cornuaille, İstanbul ile Opel’in İzmir’deki mevcut gümrük alanını düşündüklerini, karar aşamasında olduklarını kaydetti.