Güçlü teknolojisi ve yeni nesil ürünleriyle 2017 yılında liderliğini güçlendirmeye hazırlanan Brisa, Türkiye’ye sunduğu Bridgestone Driveguard serisi ile sektörde yeni bir kategori oluşturdu. Bridgestone Driveguard yeni nesil RFT(patlasa da gidebilen) lastik olarak tanımlanıyor ve TPMS (lastik basınç izleme sistemi) uyumlu her binek araca lastik patlasa dahi 80km hızla 80km boyunca gidebilme avantajı sunuyor.

Ar-Ge çalışmaları ve yenilikçi üretim altyapısıyla ürünlerinin  yüzde 95’ini Türkiye’de üreten Brisa, 2018 yılında Aksaray’daki ikinci fabrikasını açacak ve Driveguard lastiklerini de Türkiye’de üretmeye başlayacak. Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, 2017 yılında yenilikçi ürünleriyle sektördeki varlığını güçlendirmeye odaklandı. Şirket, sektörde yeni bir kategori oluşturan Bridgestone Driveguard lastiklerini de pazara sundu. Brisa’nın son teknoloji ürünü lastikler üretme anlamında da liderliği üstlendiğini belirten Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Korhan Korel, “Brisa olarak müşterilerimize odaklanarak, istedikleri ürünlere ve performansa sahip olmaları için geliştirme süreçlerimizi yönetiyoruz. Bridgestone Driveguard ise sunduğu teknoloji ile pazarda yeni bir kategori oluşturarak inovasyon anlamında çığır açan bir ürün. Yeni ürünümüzü binek araç sahiplerine emniyet ve performans sağlama kararlılığımızla pazara sunarken, bu ürüne en uygun koşullar ve esneklikle sahip olmaları için de ürünün yerli üretimi için hazırlıklarımızı yapıyoruz” diye konuştu.

Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Korhan Korel

 

 

 

Bridgestone Driveguard ile lastik patlama stresi sona eriyor,

Yapılan bir araştırmaya göre, sürücülerin %40’ı son 4 yılda lastik patlaması veya hasarı yaşadığını belirtirken, bu sorunların %23’ü gece saatlerinde ve %50’si şehir merkezlerine uzak yerlerde gerçekleşiyor. Bridgestone Driveguard, sahip olduğu patlasa da gidebilme özelliğiyle sürücülerin yaşadığı bu sorunlara son veriyor. Lastik patlasa da 80 km hızla 80 km boyunca sürüş keyfinin emniyet ve konforla kesintisiz olarak devam etmesini sağlıyor.

Reklam filminde dünyanın en hızlı okçusu yer aldı!

Sürüş emniyeti ve konforu için büyük bir önem taşıyan bu teknolojiyi Türkiye’de 1,5 milyon binek araç kullanabilecek.  Yeni serinin Türkiye’deki reklamında, dünyanın en hızlı okçusu olarak tanınan Lars Andersen oynuyor. Yeni ve güçlendirilmiş yanak teknolojisi sayesinde Bridgestone Driveguard, patlasa da saatte 80 kilometreye ulaşan bir süratle, emniyetli bir şekilde 80 kilometre daha yol kat edebiliyor. Böylece araç herhangi bir tamirciye, özel bir garaja ya da lastiğin değiştirilebileceği güvenli bir yere ulaşana dek yol alabiliyor. Bridgestone Driveguard reklam filminde Andersen oklarıyla Driveguard latiklerini hedef alıyor. Andersen’in oklarına rağmen Bridgestone Driveguard lastiklerine sahip araçlar sorunsuz bir şekilde yol almaya devam ediyor. 

Driveguard, 2018 yılından itibaren Türkiye’de de üretilecek

Bridgestone’un sektörde yeni bir kategori oluşturan ürünü Driveguard, Brisa’nın teknoloji geliştirme yeteneğiyle birlikte 2018 yılından itibaren Türkiye’de de üretilecek. Brisa bu sayede özellikle iç pazardaki taleplere çok kısa bir sürede cevap verebilecek.

Dünyanın en hızlı okçusu Lars Andersen bile Bridgestone Driveguard’ı durduramadı

Okçuluk tarihinin unutulmuş metodlarını gün ışığına çıkartan ve bu sayede modern çağın en hızlı okçusu olarak bilinen Lars Andersen, Bridgestone Driveguard’ı test etmek ve reklam filminde oynamak için Türkiye’deydi. 

QUATTRORUOTE TESTİ İTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRDİ!

İtalyanın ve Avrupa’nın en büyük otomobil dergisi Quattroruote’nin Türkiye’de çıkan versiyonu Quattroruote Türkiye Haziran sayısında bu teste geniş yer verdi. İtalya’da derginin özel test pistinde gerçekleşen “lastik testi”nin tüm ayrıntıları yayınlandı. Türkie’de aylık olarak çıkan tüm kitapevleri, Migros ve Carrefourlarda satılan dergi aynı zamanda digital ortamda da satılıyor. Otodergi, DMags ve Turkcell Dergilikteki uygulamalarda satılan dergi dijital ortamda yüksek satış rakamlarına ulaşıyor.