Bazı şanslı müşteriler, 2016'da Pagani'nin Modena'daki yeni fabrikasında kapalı kapılar ardında düzenlenen özel bir etkinlik sırasında Huayra Roadster'ı görme fırsatı buldular. Geri kalanımız ise otomobili görmek için Mart'ta gerçekleşecek  olan Cenevre Otomobil Fuarı’nı beklemek durumunda.

Pagani, beklemeyi kolaylaştırmak adına yeni bir arka bölüme ve Zonda Roadster’da görülen karbon fiber üstü açılır tavana sahip olması beklenen otomobilin teaser’larını yayınladı. Pagani’nin ağırlığı mümkün oldukça düşük tutma alışkanlığını bildiğimiz için sabit tavanlı kardeşi ile çok büyük farklılıklar taşıyacağını düşünmüyoruz. Açılır tavan için bazı destek üniteleri mutlaka gerekecektir ancak coupe’nin 1,350 kilogramlık ağırlığından çok farklı bir ağırlığa sahip olacağını zannetmiyoruz.

Yalnızca 100 adet örnek üretilecek olan aracın alıcılarının çoktan belirlenmiş olması sizi de şaşırtmamıştır umarım. Tıpkı coupe’da olduğu gibi bu modelde de güç, Mercedes-AMG’nin 730hp ve 1,000Nm’lik 6.0 litrelik V12 motorundan gelecek. Otomobil 100 km/s hıza 3.3 saniyede ulaşabilecek ve maksimum hızı da 370 km/s olacak.