Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 4. ayak yarışı 28-29 Temmuz tarihlerinde Istanbul Park Spor Kulübü tarafından Intercity Istanbul Park Pisti kompleksinde yer alan off-road parkurunda gerçekleştirildi.İlk gün sporcular birbirlerinin yanı sıra sağanak yağmurla birlikte ağırlaşan çamur ve balçıklı zeminle de mücadele ederlerken ikinci gün de pudraya dönen toprağın savrulup görüş mesafesini kısıtlamasıyla da boğuştular. İlk gün 27, ikinci gün ise 25 araç start aldı.

Cumartesi günü koşulan İGK Mukavemet Etabı, yağmurun etkisiyle yoğun çamura dönüşüp, yarışçılar için zorlu ve keyifli bir parkura dönüştü. 14,71 km uzunluğundaki parkur 4 kez koşuldu ama son etapta arızalanan bir araç nedeniyle etap kapandı ve S4 sınıfındaki arkada kalan araçlar yarışı tamamlayamadılar. Toplamda 59 km uzunluğunda ve 30 kapının bulunduğu yarışın ilk gün genel klasman kazananları Salih Çarpışantürk – Halil Köksal ikilisiydi. Kenan Özsoy – Harun Deynek ikilisi ikinci olurlarken onları Hüseyin Memioğlu – Muhammet Ali Yılmazer ikilisi izledi.

Pazar günü saat 11:30’da 25 araç start aldı ve Intercity Seyirci Etabı’nda yarışmacılar gün boyunca 3 kez 3’er tur attılar ve toplamda 27 km yol kat ettiler. Toprak zemin ve öndeki araçların tozuyla mücadele eden ekiplerden ikici günün sonunda genel klasmanda Salih Çarpışantürk – Hilal Köksal birinci, Bülent Cevdet Durdu – Aydemir Uzun ikinci, Arif Çarpışantürk – Harun Çarpışantürk üçüncü oldular.

Heyecan dolu iki gün sonunda 85,84 km’si özel etap olmak üzere toplamda 120,92 km yol yapıldı ve Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak yarışı saat 17:15’de gerçekleştirilen ödül töreniyle tamamlandı.