Nissan Türkiye’nin yeni araç alımlarında Şubat ayına özel başlattığı kampanyalar kapsamında, binek ve SUV araçlarda avantajlı fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunuluyor. Yeni Qashqai Şubat ayına özel lansman fiyatları ve akıllı 4x4 çekiş sistemiyle dikkat çekiyor Türkiye’de 155 binden fazla satış adediyle liderliğini ortaya koyan Nissan Qashqai’nin, 3. jenerasyonu 626.000 TL’den başlayan Şubat ayına özel lansman fiyatlarıyla sahiplerini bekliyor. 

5 farklı sürüş modu ve rakiplerinden farklı olarak sınıfında hafif hibrit (mild-hybrid) teknolojisini 4x4 çekiş sistemiyle sunan tek model olan yeni Qashqai’nin, akıllı dört tekerlekten çekiş sistemine sahip modellerinde, arka bağımsız süspansiyon sistemi standart olarak sunuluyor. Arka bağımsız süspansiyon sistemi sayesinde maksimum konfor ve yol tutuşu sağlayan yeni Qashqai, akıllı 4x4 çekiş sistemiyle düzenli olarak yol şartlarını analiz ederek gerektiğinde 4x4 çekiş özelliğini otomatik olarak devreye sokuyor.

Bu sayede yol şartları 4x4 performansına ihtiyaç duymadıkça sürüş 4x2 olarak devam ediyor ve yakıt tasarrufuna katkı sağlıyor.

Yeni nesil lider Qashqai’nin, yüksek tork değeri, düşük yakıt tüketimi ve CO2 emisyonuna sahip 1.3 litre benzinli, hafif hibrit (mild hybrid) motor teknolojisi, 4x4 çekiş sistemi ve shift-by-wire özelliği içeren geliştirilmiş XTRONIC CVT şanzımanı dikkat çekiyor. 

Yeni Qashqai’de sınıfında ilk kez kullanılan, Önsezili Akıllı Çarpışma Uyarı Sistemi, öndeki üç araca kadar algılayıp araçlardan birisi fren yaptığında sürücüyü uyarıp, çarpışmayı engelleyebiliyor. Şubat ayı boyunca avantajlı lansman fiyatlarıyla sahiplerini bekliyor.

 

Yeni Nissan Juke ve Micra’da faiz kampanyaları

Kompakt dış tasarımı ve geniş iç hacmi ile şehirden daha fazla keyif almayı sağlayan şehir otomobili Nissan Micra ve ikonik tasarım detaylarına sahip Yeni Nissan Juke modellerinde, 100.000 TL’ye bu aya özel 12 ay vade için %0,99 faiz imkanı sunuluyor. 

Tüm Yeni Juke ve Micra modelleri için sıfır araç alımlarında uygun faiz koşullarının sunulduğu kampanya Şubat sonuna kadar devam edecek. 

*Kampanya şartları Niskasko veya uzatılmış garanti alındığı takdirde geçerli. Özel indirimli Micra Tekna CVT seçeneğinde kredi kampanyası geçerli değildir.