Öncelikle makyaj operasyonu ile gelen değişimlere tekrar değinecek olursak, yenilenen C Serisi’nin makyaj operasyonu sonrasında rakiplerinin karşısında yeniden elini güçlendirdiğini görüyoruz. Modelin yenilenen yüzünde Multibeam LED far teknolojisi kullanılan grafikleri güncellenmiş far grubu dikkat çekiyor. Arka tasarımda ise yine büyük bir değişiklik yer almazken C formlu far grubu ile modern bir görünüm oluşturuyor. İç mekanda teknolojik bir kabin bizleri karşılıyor. Modelin yenilenen 10.25 inçlik multimedya ekranı tasarım ve fonksiyonellik yönünden oldukça kullanışlı ve artık sonradan eklenmiş gibi görünmüyor. C Serisi, aynı zamanda Mercedes me connect teknolojisinde de yeni bir geliştirme olan araç içi bilgi ve eğlence sistemi MBUX-Mercedes-Benz User Experience’ı barındırıyor

Mercedes C Serisi, Türkiye’de 1.6 dizel ve 1.5 benzinli olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor. Modelin özellikle sessiz ve konforlu ve ekonomik sürüş özellikleri öne çıkıyor. 

NEDEN ALMALI?

Yenilenen C Serisi, lüks donanım karakterini ve motor yelpazesini geliştirdi ve böylece rakiplerinin karşısında oldukça daha güçlendi. Mercedes’in başta lüks bir kol saati gibi kullanıcıların prestijine ekstra bir katkı sağladığını itiraf edelim. Bunun ötesinde bir otomobilden beklenen birçok özelliği bu modelde bulmak mümkün: Teknoloji, konfor, yükleme alanı, sürüş kalitesi ve duygulara hitap eden tasarım.. Konfor ve prestij beklentisi olan kullanıcılar için C Serisi oldukça iyi bir seçenek. Benzinli motor seçeneği olan C 200 4Matic ile 468 bin 500 TL’den başlayan model, dizel seçenek olan C 200 d versiyonunda 394 bin 500 TL’lik başlangıç fiyat etiketine sahip. Yakın rakiplerinden daha uygun fiyatla satışa sunulan C Serisi, hem E Serisi’nin fiyatlarını yüksek bulan hem de diğer markaların aynı sınıftaki modellerine alternatif arayan kullanıcılar için oldukça mantıklı bir seçenek..