Türkiye’nin sosyal medyada en başarılı marka ve projelerinin ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2018’in kazananları belli oldu. BoomSonar ve Marketing Türkiye iş birliği ile gerçekleştirilen ödül töreninde BoomSonar’ın Sosyal Medya Marka Endeksi’ne göre 1 Mart 2017 - 1 Mart 2018 tarih aralığında sosyal medyada yayınlanmış en başarılı işler ve markalar ödüllendirildi. 

 

Markaların sosyal medyada gösterdikleri performanslarının tarafsız ve veriye dayalı olarak hazırlanan SocialBrands sosyal medya marka endeksi sonuçlarına göre değerlendirilen Veri Analitiği alanında; Otomotiv Yan Sanayi kategorisinde Mutlu Akü altın ödülün sahibi oldu. Veriler ve sıralama SocialBrands’in 30’dan fazla algoritmasını temel alınarak belirleniyor ve sonuçlar bağımsız denetim şirketi Deloitte tarafından da onaylanıyor. 

Ürün ve sektörüyle ilgili tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarına taşıyan Mutlu Akü, mecraya ve hedef kitleye doğru iletişim yaparak “Sosyal Medya Marka Endeksi” nde kendi kategorisinde sosyal medyanın da 1 numarası oldu.