Dell Technologies, İngiliz otomotiv şirketi McLaren’le sponsorluk anlaşması imzalayarak, teknoloji alanındaki birikimini ve gelişmiş altyapısını firmanın önümüzdeki dönem başarıları için paylaşacak. Anlaşma kapsamında McLaren Teknoloji Grubu çatısı altında faaliyet gösteren şirketler arasında yer alan Formula 1 takımı McLaren Racing’in yanı sıra McLaren Applied Technologies ve şirketin e-spor programı World’s Fastest Gamer'ın tüm bilgisayar, depolama ve altyapı hizmetlerini üstlenecek Dell, bu sayede firmaya önemli bir katkıda bulunacak.

 

McLaren’in tasarım ve üretim süreçlerinde kullanılan altyapıyı sağlayacak Dell, ayrıca pist kenarı faaliyetleri, telemetri, depolama, e-spor, simülasyon ve konuk deneyimi gibi konularda da şirkete destek verecek. İki şirketin önümüzdeki dönemde güvenlik, bulut, dijital ve iş yeri dönüştürme teknolojileri alanlarında da işbirliği yapması hedefleniyor.

 

“Zengin ürün portföyümüzü sergileme fırsatı bulacağız”

Yapılan işbirliğinin kendilerini çok heyecanlandırdığını belirten Dell Technologies Pazarlamadan Sorumlu Yönetici Başkanı Jeremy Burton, bu ortaklık sayesinde Dell’in kurumsal çözümlerinden oyuna, veri merkezi çözümlerinden buluta kadar birçok alandaki zengin ürün portföyünü sergileme fırsatı bulduğunu söyledi.

 

McLaren Technology Gurubu Genel Müdürü Zak Brown ise bu anlaşmanın geleneksel sponsorluk modelinin çok ötesinde olduğunu ifade ederken, bu ortaklığın McLaren’e her alanda yüksek performans sağlayacağını belirtti.