İzmir, 4 Şubat 2018 – Profesyonel çiftçilerin öncelikli tercihi Case IH, bu yılki İzmir Agroexpo Fuarı’ndaki standında ziyaretçileri yine seçkin marka ayrıcalığına yakışan ürün ve çözümleriyle karşılıyor.

 

Sahada verimliliği ve performansı artıran traktörleri ve zirai ekipmanları ile fuarın en gözde tanıtım alanlarından biri olan Case IH, ilk defa tanıtımını yaptığı hizmetlerle de farkını gösteriyor.

 

 

Case IH, topraklarının %28,5’i tarım alanlarından oluşan İzmir’de profesyonel ve üstün özellikli ürünlerinden Farmall C, JXB ve Maxxum Tier 4B seri ürünlerini bölge çiftçileriyle buluşturuyor. Case IH tanıtım alanında, aynı zamanda ziyaretçileri çiftçilerin teknolojiden daha fazla yararlanarak işlerini geliştirmeleri için tasarlanan teknolojik çözümlerle de karşılıyor.

 

Tarımda Asistan Devi: Teknolojiyi çiftçilerin akıllı cihazlarına taşıyan pratik mobil uygulama

 

Case IH İzmir Agroexpo Fuarı’ndaki standında bu yıl çiftçilerin talepleri de dikkate alınarak geliştirilen Case IH Mobil Asistan uygulamasının da tanıtımını yapıyor.

 

Çiftçilerin bilgiye erişimini kolaylaştırmak üzere TürkTraktör ekiplerince tasarlanan Asistanile başta çiftçiler olmak üzere uygulamayı kullanan herkesin sosyal ve iş hayatını daha verimli planlayabilmesine destek olunuyor. Asistan’ı pratik bir şekilde cep telefonu veya tabletlerine indiren kullanıcılar bulundukları bölgenin hava durumundan, sektörel haberlere; tarlalarına ektikleri ürünlerin fiyatlarına kadar birçok farklı bilgiye ulaşabiliyorlar. Uygulama ile aynı zamanda çiftçiler hızlı ve kolay bir şekilde bulundukları konuma bağlı olarak en yakın servisten randevu da talep edebiliyorlar. Asistan aynı zamanda uygulama üzerinden sosyal medya paylaşımları yapılmasına da olanak tanıyor.

 

‘Bilinçli Çiftçi, Güvenli Tarım Hareketi’ ile En Bilinçli Traktör Sürücüleri Belli Oldu!

 

Case IH tanıtım alanında aynı zamanda TürkTraktör’ün 2017 yılının sonunda bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı Bilinçli Çiftçi, Güvenli Tarım Hareketi ile ilgili bilgilendirmeler de yapılıyor. Bilinçsiz traktör sürüşünün ve tarım ekipmanları kullanımının neden olduğu kazaların göz ardı edilmemesi gereken ulusal bir sorun olduğu noktasından yola çıkarak başlatılan proje ile çiftçiler ve tüm traktör kullanıcılarına öncelikle güvenli sürüş bilinci aşılanması hedefleniyor.

 

Projenin ilk adımı olarak düzenlenen ve 9 hafta süren dijital yarışmaya toplamda 11 bin 500’den fazla kişi katıldı. Dijital ankette soruları yanıtlayan katılımcıların %90’ıntraktörü sahibi, %93’ü ise ehliyetli traktör kullanıcısı. Dijital ankette en fazla yanlış yapılan soruların detayına bakıldığında ise trafik kuralları, zor arazi koşullarında ve ekipman kullanımında bilgi eksikliği olduğu tespit edildi. Anket sonuçlarına görekatılımcıların yarısından fazlasını oluşturan %55’lik bir bölüm ise, ortalamada 10 yılın üzerinde traktör kullanıcısı olmalarına rağmen Güvenli Sürüş Eğitimi almak istediklerini de ifade etti. Dijital anketle birlikte gerçekleştirilen dijital yarışmada ise en başarılı olan iller Konya, Ankara, Afyon, Denizli ve Çorum olarak sıralandı.

 

 

Projenin bundan sonraki aşaması için hazırlanan ve TürkTraktör çalışanlarının çocukları ile birlikte çekilen ‘Güvenli Sürüş Eğitimi” filmi de www.bilincliciftci.com internet adresinden izlenebilecek. Proje kapsamında aynı zamanda hem sahada hem de dijital ortamda güvenli sürüş eğitimleri verilecek.

 

CASE IH STANDINDA SERGİLENEN ÜRÜNLER

 

TRAKTÖRLER

Case IH Farmall C Serisi

 

  • Yeni Farmall C serisi Farmall 95C, Farmall 105C ve Farmall 115C olmak üzere 3 farklı model ve beygir gücüne sahiptir. Gücü, yüksek tork değerleri, performansı ve güvenilirliğiyle kendini kanıtlamış olan 4 silindirli Turbo-Intercooler motorlar, sahip oldukları ‘common rail’ enjeksiyon sistemi ve Tier 4a emisyon seviyesi ile hem ekonomik, hem de çevreye duyarlı.
  • Modern tasarımı, güçlü motoru, 24 ileri-24 geri Hi-Lo transmisyonu ve sahip olduğu yüksek teknolojiyle çiftçilerin pek çok ihtiyacına yüksek performansla yanıt veriyor.
  • Yeni Case IH Farmall C serisi, geniş ve sessiz kabin tasarımı, eşsiz görüş açısı, katlanabilir yolcu koltuğu, kliması, ergonomik olarak konumlandırılmış kumanda kolları ile sınıfında standartları belirliyor.
  • Güçlü hidrolik sistemi ile de dikkat çekiyor. 6 adet standart hidrolik güç çıkışı, yüksek kaldırma kapasitesi ve standart olarak sunulan 540, 540E ve 1000 d/dak kuyruk mili seçenekleri ile birçok ekipman kullanılabilmektedir.
  • Elektro-hidrolik olarak devreye alınıp çıkarılarak Kuyruk mili ve kuyruk mili devre dışı bırakma önleyici düğmesi ile güvenli bir kullanım sağlanıyor. Çamurluk üstünden de tek bir tuşa basarak kontrol edilebilen hidrolik sistem ve kuyruk mili, sunroof ve daha uzun dingil arası mesefe ise Farmall C serisi traktörlerde sunulan pek çok konfor unsurlarından biri.

 

Case IH Maxxum Tier 4B

 

  • Maxxum serisi 4 silindirli, common rail enjeksiyon sistemine sahip çevreci motora sahiptir
  • SCR sistemi ile Tier 4B egzoz emisyonu yakalanırken, AdBlue sadece egzoz gazına uygulanarak motorun verimi etkilenmez.
  • Yarı otomatik 17 ileri - 16 geri ve sürekli değişken (CVX) transmisyon seçenekleri ile müşterinin farklı ihtiyaçlarını karşılar.
  • Yüksek kaldırma kapasitesi, elektro hidrolik çeki kontrol sistemi, çamurluk üstü hidrolik kumanda kolları ve opsiyonel ön hidrolik sistem ve kuyruk mili ile verimli, güçlü, kombine çalışma imkanı sunar.
  • Sıra sonu dönüş sistemi ve LED çalışma lambaları gibi donanımları ile mükemel bir çiftçilik deneyimi sunar.

 

Case IH JXB Serisi

 

Güçlü ve yüksek performansa sahip 4 silindirli motorları ile bahçe sahipleri tarafından beğeni toplayan Case IH JXB serisi traktörler mekanik akü şi, farklı jant boyutlarına özgü arka çamurluk tasarımı, yeni arka rops dizaynı gibi yenilenen özellikleri ile Adana Tarım fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.