BMW’nin M-Performance modelleriyle yaptığna benzer biçimde, Hyundai yeni i30 otomobili için biraz daha çeşitlilik isteyen müşterilerine bir spor paketi sunacak. Henüz onaylanmasa da, yeni versiyonun N-Line adını alacağı düşünülüyor.Görüntülenen test otomobilinin ön fasyası kamuflajlı olduğu için, agresif tampon ve hava girişleri gizlenmiş. Otomobilin arka kısmı ise kamuflajsız ve sportif tamponun tasarımı ile tavan spoylerini açıkça görebiliyoruz.

Test otomobili büyük alaşım tekerlekler ve standart frenlerle donatılmış. Yeni spor paketine alçaltıcı yaylar eklenmesi, böylece Hyundai i30’un daha kıvrak hareket etmesi bekleniyor.

N-Line adını alması beklenen yeni paket, seriden 1.4 litre T-GDI (140 PS güç çıkışı, 242 Nm tork) gibi motorlarla sunulacak. Paketle birlikte serideki bazı motorların güç çıkışının artırılıp artırılmayacağı henüz bilinmiyor.

Önceki haberlerde Hyundai’nin i30N ile edindiği deneyimi kullanarak modellerini daha sportif hale getirmek istediği belirtiliyordu. Yeni paket bu bakından özellikle Avrupalı müşterilerin ilgisini çekecek doğru bir girişim.