Dünyanın en büyük halka açık petrol şirketi ExxonMobil çatısı altında yer alan ve ülkemizde 113 yıldır madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda faaliyetlerini sürdüren Mobil Oil Türkiye’nin 90 yıllık tecrübeye sahip Mobil Delvac markası, hafif ticari araçlar için geliştirilen yepyeni ürün yelpazesi ile hafif ticari araçlar dünyasının ihtiyaçlarını karşılayarak önemli bir boşluğu dolduruyor. Mart ayıyla birlikte Türkiye'de 5 ve 7 litrelik ambalaj seçenekleriyle satışa sunulacak Mobil Delvac Hafif Ticari Araçlar ailesi üyeleri F 5W-30, M 5W-30, 5W-30 ve 10W-40, motor ömrünün uzamasına yardımcı olurken, ağır hizmet koşullarına bağlı aşınmalara karşı üstün koruma sağlıyor. Çamur gibi zorlu doğa şartlarında mükemmel temizlik ve yüksek performans sağlayan ve hafif ticari araçlar için geliştirilen Mobil Delvac Hafif Ticari Araçlar ürün ailesi, dünyanın önde gelen araç üreticilerinin motor şartnamelerini de karşılıyor.

Hafif ticari araçlara özel Mobil Delvac LCV F 5W-30, motor ömrünün uzamasına ve yakıt ekonomisine yardımcı olan, motorda çamur ve aşınmaya karşı mükemmel koruma sağlayan, sentetik bir motor yağı olarak dikkat çekiyor. Ford WSS-M2C913-D ve Ford WSS-M2C913-C onaylarının tavsiye edildiği motorlara sahip Ford hafif ticari araçlar, ACEA A5/B5 veya A1/B1 standardı gerektiren hafif ticari araçlar, normal veya zaman zaman ağır olabilecek çalışma koşullarındaki (şehir içi sürüş koşulları dahil) araçlar için öneriliyor.

 

Hafif ticari araçlara özel Mobil Delvac LCV M 5W-30 motor ömrünün uzamasına ve yakıt ekonomisine yardımcı olan, motorda çamur ve aşınmaya karşı mükemmel koruma sağlayan, düşük küllü sentetik bir motor yağı olarak öne çıkıyor. MB 229.31, 229.51 veya 229.52 onaylı ürünlerin tavsiye edildiği Mercedes-Benz hafif ticari araçlar, ACEA C3 standardı gerektiren hafif ticari araçlar, VW 505 00/505 01 onaylı ürünler gerektiren Volkswagen hafif ticari araçlar, katalitik konvertörlü benzinli araçlar ve Dizel Partikül Filtreli dizel araçlar için tavsiye ediliyor.

Hafif ticari araçlara özel Mobil Delvac LCV 5W-30 ve Mobil Delvac LCV 10W-40 ürünleri, tipik olarak şehir içi zorlu sürüş koşullarında çalışan dizel ve benzinli motorlarda mükemmel yağlama ve koruyuculuk sağlayan bir motor yağı olarak sunuluyor. Mobil Delvac LCV 5W-30, VW 501/505.00 onaylı ürünler gerektiren hafif ticari araçlar ile ACEA A3/B4 standardı gerektiren hafif ticari araçlar için öneriliyor. Mobil Delvac LCV 10W-40, ACEA E7 ve API CI-4 standardının talep edildiği hafif ticari araçlar için tavsiye ediliyor.

Etiketler: mobil   delvac   yağ   otomobil   ticari araç