Chery Türkiye, devreye aldığı programlar sayesinde kullanıcılarının her zaman yanında olduğunu gösteriyor. Üretici garantisi kapsamında araçların düzenli bakımlarının Chery yetkili servislerinde yaptırılmasını öneren Chery Türkiye, araç arıza onarım süresi 5 günü geçen kullanıcılarına ücretsiz ikame araç hizmeti sağlıyor. Kullanıcılarının günlük yaşamlarını kesintiye uğratmamayı amaçlayan bu hizmet, araçların arızalanması ve hizmet süresinin 5 günü aşması durumunda veriliyor. Kullanıcılarının endişelerini ciddiye alarak, sorunlarını hızla çözmeye odaklanan marka, yüzde 95 “Şikâyet Kapama Oranı”yla sektörün ön sıralarında yer alıyor. Her ay düzenli yapılan kullanıcı memnuniyeti anketinde ise Chery Türkiye, 1.000 puan üzerinden 974 puan alarak, kullanıcılarının beklentilerinin üstünde bir hizmet verdiğini kanıtladı. 
 
Kısa sürede Türkiye otomotiv pazarının önde gelen markaları arasında yerini alan Chery, her zaman öncelikleri arasındaki kesintisiz kullanıcı memnuniyetini artırmak ve mevcut memnuniyeti de korumak için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Tüm modelleri için 5 yıl veya 150.000 kilometre garanti sunan Chery, satış sonrası hizmetlerinde, ücretsiz ikame araç hizmeti ve yüzde 95 şikâyet kapama oranı ile otomotiv sektöründe öncü kullanıcı memnuniyeti skorlarına ulaşıyor. Ağustos 2023 itibarıyla yapılan en güncel kullanıcı memnuniyeti anketlerine göre beklentilerin üzerinde bir puana ulaşan marka, 1.000 puan üzerinden 974 puana ulaşarak otomotiv sektörünün en iyilerinden biri oldu.
 
Araç arızası 5 günden uzun süren kullanıcılara ücretsiz ikame araç temin ediliyor!
Otomobil satışına başladığı ilk günden itibaren kullanıcı odaklı yaklaşımlarıyla dikkat çeken Chery Türkiye, satış sonrası hizmetlerindeki kusursuz kullanıcı deneyimi adına önemli adımlar atıyor. Chery, kullanıcılarının ulaşımını kesintisiz olarak sürdürebilmesi için, üretici garantisi kapsamındaki araçlara yetkili servislerde düzenli olarak bakım yaptırılmasını öneriyor. Chery bununla birlikte, kullanıcılarına özel bir avantaj sunularak onarımı 5 günden uzun sürenlere ücretsiz ikame araç hizmeti sunuluyor.
 
Şikayetlerin çözüm oranı yüzde 95!
Kullanıcı memnuniyetini sadece bir marka söylemi değil, bir taahhüt olarak değerlendiren Chery Türkiye, tüm kullanıcılarının geri bildirimlerine büyük önem veriyor. Markaya gelen kullanıcı şikayetlerinin yüzde 95 oranında çözüme kavuşturulması da bunu kanıtlıyor.
 
Sektörde öncü kullanıcı memnuniyeti skoru
Kullanıcı memnuniyetini her ay düzenli olarak yapılan anketler ile ölçtüren Chery Türkiye, yüksek derece başarılarına imza atıyor. En güncel olarak Ağustos 2023’teki kullanıcı memnuniyet anketinde, 1.000 puan üzerinden 974 puan alan Chery Türkiye, kullanıcı beklentilerini aşan bir orana ulaşarak, otomotiv sektöründe öncü bir konuma geldi.
Chery hakkında
Kantar ve Google, ortaklaşa, 2023 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 26 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 12 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor.
Chery Türkiye hakkında
Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de yüzde 100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 34 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, işçilik açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 PRO, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla başarılı iş adamları için en iyi seçim olarak öne çıkıyor ve 4 ay üst üste D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 PRO, konfor ve eğlence açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik, şık ve dinamik tarzıyla genç veya kendini genç hisseden kullanıcılara hitap ediyor. Daha detaylı bilgi için Chery web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.cherytr.com