Çin’in yükselen markası Chery, Türkiye’de elde ettiği büyük başarıyı, yılın son ayında çok avantajlı bir kampanya ile taçlandırıyor. Aralık ayında zam yapmayan Chery, yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere 100 bin TL’ye kadar takas desteği ve 250 bin TL’ye kadar faizsiz kredi avantajı sağlıyor. Yılın 11 aylık döneminde Türkiye’de 35 bin adedin üzerinde satışa ulaşan Chery, pazara yeni giren bir marka için büyük bir başarı ortaya koymasıyla öne çıkıyor. Yüksek satış başarısına ek olarak, pazar araştırmalarında yüksek skorlar alan Chery, satışları gibi müşteri memnuniyetinin de pazarın üst sıralarında yer aldığını gösteriyor. Chery, aralık boyunca sunduğu finansal avantajlara ek olarak gerçekleştirdiği yeni yıl kampanyasıyla müşterilerine birbirinden değerli hediyeler kazandırıyor. Kampanya kapsamında 12 kişiye ücretsiz Çin seyahati, 15 kişiye de iPhone 15 kazanma fırsatı sunuluyor. Yeni bir Chery marka otomobil satın alanlar, dünyanın harikalarından biri olan görkemli Çin Seddi'ni ve modern metropol Şanghay'ın gökdelenlerini ücretsiz olarak ziyaret etme şansına sahip olacak. Ayrıca kazanan müşteriler, Chery fabrikasını ziyaret ederek otomobillerin nasıl üretildiğini görebilecek ve Chery’nin gelecekteki ürünlerini test edebilecekler.
Türkiye pazarına mart ayında giriş yapan Çinli otomotiv devi Chery, henüz ilk yılını doldurmadan Türk tüketicisinin en fazla tercih ettiği ve ilgi gösterdiği markalar arasında yerini almayı başardı. Zengin donanım ve şık tasarımı uygun fiyat ve satın alma seçenekleriyle sunan Chery, yıl sonu kampanyasıyla da tüketicilerin yanında olmaya devam ediyor.
Fiyatlar sabit kalmaya devam ediyor!
Aralık kampanyası kapsamında Chery, zam yapmayıp tüm modellerinde fiyatları sabit tutarken, tüketicilerin yeni bir SUV sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Aralık ayı boyunca devam edecek olan kampanyada, tüm Chery modellerinde 100 bin TL’ye kadar araç takas desteği ve 250 bin TL’ye kadar faizsiz kredi sağlanıyor. Türkiye’de satış performansını hızla ve istikrarlı biçimde artıran Chery, SUV segmentindeki dikkat çekici başarısıyla öne çıkıyor. 3 farklı C-SUV modeliyle satışlarda üst sıralarda yer alan Chery, bu başarısını mükemmel kaliteyi uygun fiyat politikasıyla sunmasına borçlu. Yılın 11 aylık döneminde Türkiye’de 35 bin adedin üzerinde satışa ulaşan Chery, pazara yeni giren bir marka için büyük bir başarı ortaya koydu. Yüksek satış başarısına ek olarak, pazar araştırmalarında yüksek skorlar alan Chery, satışları gibi müşteri memnuniyetinin de pazarın üst sıralarında yer aldığını gösteriyor.
Aralık’ta Chery alanlar yine kazanıyor!
Chery, aralık boyunca sunduğu finansal avantajlara ek olarak gerçekleştirdiği yeni yıl kampanyasıyla müşterilerine birbirinden değerli hediyeler kazandırıyor. Kampanya kapsamında 12 kişiye ücretsiz Çin seyahati, 15 kişiye de iPhone 15 kazanma fırsatı sunuluyor. Yeni bir Chery marka otomobil satın alanlar, dünyanın harikalarından biri olan görkemli Çin Seddi'ni ve modern metropol Şanghay'ın gökdelenlerini ücretsiz olarak ziyaret etme şansına sahip olacak. Ayrıca kazanan müşteriler, Chery fabrikasını ziyaret ederek otomobillerin nasıl üretildiğini görebilecek ve Chery’nin gelecekteki ürünlerini test edebilecekler.
Chery Türkiye hakkında
Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de %100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 34 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, işçilik açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 PRO, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla başarılı iş adamları için en iyi seçim olarak öne çıkıyor ve 4 ay üst üste D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 PRO, konfor ve eğlence açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik, şık ve dinamik tarzıyla genç veya kendini genç hisseden kullanıcılara hitap ediyor.