OMODA, uluslararası marka imajını dünya sahnesine aktif olarak taşımaya devam ediyor. OMODA 5 markanın stratejisi doğrultusunda giderek daha fazla dünya pazarında yollara çıkıyor. OMODA, uluslararası pazarda büyümeye devam edecek ve gelecekte dünya çapında bir otomobil markası haline gelecek. Türkiye ise bu misyonda önemli bir rol üstleniyor.

Chery’nin Türkiye pazarında da satışa sunmaya hazırlandığı OMODA 5 SUV modeli, Meksika’nın büyük bir bölümünü kapsayan medyası Autoshow TV tarafından “Yılın En İyi SUV’u” ve “Yılın En İyi Orta Boy Crossover Aracı” ödüllerinin ardından şimdi de Katar Otomobil Derneği tarafından “En İyi Bilim ve Teknoloji SUV Ödülü”nü kazandı. OMODA 5, Chery’nin geleceğin teknolojisini taşıyan ilk yıldız ürünü. Chery OMODA 5, üstün tasarımı ve dinamik görünümüyle küresel pazarlarda geleceğin trendine yön vermek üzere genç kullanıcıların gereksinimlerini karşılamaya kendini adamış durumda. Küresel trend belirleyicilerin beğenisini kazanan, sürükleyici akıllı sürüş deneyimi, akıllı teknolojiler, üstün performans, yüksek kalite seviyesiyle ve küresel beş yıldızlı güvenliği sunuyor. 

OMODA 5’in 1.6TGDI motoru, “Çin’in En İyi 10 Motoru” ödülünü de kazandı  

Gençlerin “Görünüm Güçtür” yaklaşımına cevap veren Chery OMODA 5, hareket ve durgunluk arasında daha fazla etkileşim ve denge sunmak üzere “Hareket Halindeki Sanat” tasarım konseptini benimseyen ilk model. Bu da gençlere gerçek dünyadan bağımsız, daha özgür ve modaya uygun bir seyahat alanı sağlıyor. OMODA 5, “Işık ve Gölge” tasarım yaklaşımını da kullanarak bambaşka bir dinamik güzellik sunuyor. Aynı zamanda sonsuz olasılıkları da yorumlayarak, tüm dünyada genç neslin beklentilerine hitap ediyor ve küresel kullanıcılara “Birlikte Oynama” ürün konseptini ortaya koyuyor. Chery OMODA 5, gerek dış gerekse de iç tasarımda sportif bir duruş sergiliyor. Dinamik kompakt SUV’de, boşlukta süzülen tavan ve çift katmanlı spor arka tasarım dikkat çekiyor. Ayrıca bu yıl “Çin’in En İyi 10 Motoru” ödülünü kazanan 1.6 TGDI motor ve 7DCT ıslak çift kavramalı şanzıman birlikteliği ile tasarımına uygun performansı da kullanıma sunuyor.