Ticaret Bakanlığı ve Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği desteğiyle organize edilen dünyanın alanında 3. büyük otomotiv fuarı Automechanika Istanbul’da sektörel ticaret heyet ve alım heyeti programları düzenlenecek. Program kapsamında Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika başta olmak üzere 50’yi aşkın ülkeden satın alma heyeti Türkiyeli üreticilerle bir araya gelerek yeni iş anlaşması imzalayacak.
Automechanika Istanbul 2020’de Automechanika Academy, sektörün dev buluşmasına olanak yaratan birbirinden zengin içerikte konferanslar, paneller, seminer ve workshop programları ile otomotiv endüstrisinin geleceğine odaklanacak.
Öne çıkan panellerin başında; ilki Wtech işbirliğiyle düzenlenecek olan otomotiv sektöründe kadın istihdamının konu edinildiği Women Talk olacak. Zehra Öney Moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde önemli firmaların otomotiv sektöründeki kadın istihdamına yönelik projleri anlatılacak. Ayrıca otomotiv sektöründe başarılı kadınların kendi öykülerini de paylaştıkları motivasyon konuşmaları yer alacak.